Skip to main content

FOTO. Seriale cu enigme, conspiraţii, mituri şi extratereştri, în grila History din septembrie

 
FOTO. Seriale cu enigme, conspiraţii, mituri şi extratereştri, în grila History din septembrie

History va difuza, în această toamnă, cateva producţii pe tema unor enigme, conspiraţii sau mituri din istoria lumii. Producţiile vor debuta în septembrie şi vor fi difuzate o până la sfârşitul lunii.

Publicitate

Programele sunt reunite sub denumirea de Luna Secretelor şi sunt programate de la ora 21:00, anunţă reprezentanţii postului.

Câteva din producţiile care intră pe post în luna septembrie sunt programate astfel:

Serialul Regulile Bibliei va fi difuzat de miercuri, 5 septembrie, de la ora 21:00. Producţia este centrată pe tema celor "10 porunci" din Biblie.

Fiecare „poruncă” lansează o investigaţie într-un peisaj istoric pierdut, aducând la lumină modurile în care oamenii trăiau, iubeau, gândeau sau se luptau.

Serialul Extratereştrii antici, sezonul 11, începe vineri, 7 septembrie, de la ora 21:00. Acesta este programat în fiecare seară de vineri.

Producţia explorează teoria controversată potrivit căreia extratereştrii au vizitat Pământul timp de milioane de ani. De la era dinozaurilor până în Egiptul antic, de la cele mai vechi desene din peşteri la observaţiile în masă din SUA, fiecare episod din această serie de succes oferă profunzime istorică întrebărilor, speculaţiilor, controverselor, întâlnirilor de gradul I, dar şi teoriilor argumentate care învăluie această dezbatere îndelungată.

Serialul Secretele Templierilor va fi difuzat de luni, 10 septembrie, de la ora 21:00. De asemenea, seria de patru episoade este programată în fiecare seară de luni.

În această serie, o echipă formată din expertul în securitate Mikey Kay şi arheologul Garth Baldwin investighează evoluţia şi acţiunile Cavalerilor Templieri, de la căderea Ierusalimului la arderea membrilor la Paris.

GALERIE FOTO

  • Extraterestri antici
  • Extraterestri antici
  • Regulile Bibliei
  • Regulile Bibliei
  • Secretele Templierilor
  • Secretele Templierilor
  • Secretele Templierilor
  • Secretele Templierilor
Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus