Skip to main content

FOTO. Seriale cu enigme, conspirații, mituri și extratereștri, în grila History din septembrie

 
FOTO. Seriale cu enigme, conspirații, mituri și extratereștri, în grila History din septembrie

History va difuza, în această toamnă, cateva producții pe tema unor enigme, conspirații sau mituri din istoria lumii. Producțiile vor debuta în septembrie și vor fi difuzate o până la sfârșitul lunii.

Programele sunt reunite sub denumirea de Luna Secretelor și sunt programate de la ora 21:00, anunță reprezentanții postului. 

Publicitate

Câteva din producțiile care intră pe post în luna septembrie sunt programate astfel:

Serialul Regulile Bibliei va fi difuzat de miercuri, 5 septembrie, de la ora 21:00. Producția este centrată pe tema celor "10 porunci" din Biblie. 

Fiecare „poruncă” lansează o investigație într-un peisaj istoric pierdut, aducând la lumină modurile în care oamenii trăiau, iubeau, gândeau sau se luptau.

Serialul Extratereștrii antici, sezonul 11, începe vineri, 7 septembrie, de la ora 21:00. Acesta este programat în fiecare seară de vineri. 

Producția explorează teoria controversată potrivit căreia extratereștrii au vizitat Pământul timp de milioane de ani. De la era dinozaurilor până în Egiptul antic, de la cele mai vechi desene din peșteri la observațiile în masă din SUA, fiecare episod din această serie de succes oferă profunzime istorică întrebărilor, speculațiilor, controverselor, întâlnirilor de gradul I, dar și teoriilor argumentate care învăluie această dezbatere îndelungată.

Serialul Secretele Templierilor va fi difuzat de luni, 10 septembrie, de la ora 21:00. De asemenea, seria de patru episoade este programată în fiecare seară de luni. 

În această serie, o echipă formată din expertul în securitate Mikey Kay și arheologul Garth Baldwin investighează evoluția și acțiunile Cavalerilor Templieri, de la căderea Ierusalimului la arderea membrilor la Paris.

GALERIE FOTO

  • Extraterestri antici
  • Extraterestri antici
  • Regulile Bibliei
  • Regulile Bibliei
  • Secretele Templierilor
  • Secretele Templierilor
  • Secretele Templierilor
  • Secretele Templierilor

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu