Skip to main content

VIDEO. Serialul românesc Hackerville, produs de HBO și TNT, premieră în noiembrie. Primele imagini

 
VIDEO. Serialul românesc Hackerville, produs de HBO și TNT, premieră în noiembrie. Primele imagini

Serialul Hackerville, creat de HBO în parteneriat cu TNT și filmat în România și Germania, va avea premiera în luna noiembrie, potrivit unui anunț al postului HBO care a lansat și primul teaser al producției. 

Publicitate

Episoadele sunt regizate de Igor Cobileanski (Umbre) și Anca Miruna Lăzărescu (La drum cu tata). În rolurile principale ale distribuției româno-germane sunt: Anna Schumacher (La drum cu tata), Andi Vasluianu (Breaking News, Despre oameni și melci) și tânărul actor debutant, Voicu Dumitraș.

Despre serial. Un atac cibernetic, ai cărui responsabili par a fi o rețea de hackeri din România, afectează una dintre cele mai mari bănci din Germania.

Lisa Metz, expertă în criminalitate informatică în Frankfurt, preia ancheta în Timișoara, orașul în care s-a născut. Lisa ajunge să se confrunte cu secrete incomode din trecutul familiei sale. Între timp, ancheta lui Adam Sandor, polițistul român care se ocupă de caz, este dată peste cap de sosirea Lisei. Investigația îi duce pe cei doi, Lisa și Adam, pe urmele unui hacker genial, cunoscut ca Dark Mole. Neîncrederea inițială din acest trio se transformă treptat într-o relație de interdependență.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Deci... Deci... Eu am urmarit toate episodaele pana la ora actuala si pot zice ca este cel mai super serial facut in toata viata asta.. Nu exista seriale mai bune!!! Felicitari si sper sa faceti seriale cat mai multe. Succes.. In sfarsit apare si seriale foarte bune in Romania.
 • @bing
  Numai un naiv ar crede că o țară se face de râs (sau e pusă "într-o lumină proastă") din cauza subiectelor prezentate în filme. Păi dac-ar fi așa, SUA ar trebui să aibă o imagine groaznică, să ne închipuim că e iadul pe pământ, la ce orori vezi prin filmele americane. Tare aș vrea să știu ce fel de filme i-ar plăcea lui @bing să vadă. Filme despre călușari, despre transhumanța ***? Și mai amuzant e că el crede că HBO face bani dintr-un serial de genul ăsta. Hăhăhă
 • @Bing
  Nu mi se pare nicio drama, macar hackerii sunt oameni destepti, niciun film nu poate fi facut doar cu personaje pozitive, decat daca este propaganda patriotica si nu cred ca asa ceva ar putea fi luat in serios. Macar de-ar fi hackerii singurul nostru defect, preferai hoti de bancomate sau prostituate? Sau poate vroiai un film despre olimpici ce planteaza panselute, dar ala nu ar mai fi fost film de actiune.
 • Ca sa fim mai exacti: Regizat de Igor Cobileanski şi Anca-Miruna Lăzărescu, cu Anna Schumacher, Andi Vasluianu şi Voicu Dumitraş în rolurile principale, dialoguri supervizate de Cristian Mungiu, în rol de producător Mobra Films, filmat în România şi Germania, serialul îmbină drama cu romantismul şi este orientat spre publicul tânăr.
 • adica fac ceva tot ca sa rada de Romania, sa puna Romania tot intr-o lumina proasta, sa duc de veste ca Romania este si mama hackerilor...de parca nu ar fi peste tot pe Glob.
  Rusine HBO si cei care au lucrat pentru a crea aceast serial.

  Ai dracu, au ramas in pana de idei, nu stiu cum sa mai faca bani, ar calca si pe cadavre.

Trimite un comentariu