Skip to main content

SHARED NEWS. Times New Roman, viralul zilei după ce a anunțat că o dă în judecată pe Viorica Dăncilă

 
SHARED NEWS. Times New Roman, viralul zilei după ce a anunțat că o dă în judecată pe Viorica Dăncilă

SHARED NEWS. Publicația de satiră Times New Roman a dat viralul zilei, pe Facebook, cu o știre pe bune. Un comunicat prin care publicația anunța că o va chema pe Viorica Dăncilă, premierul României, în instanță.

„Am decis să o dau și eu în judecată pe Viorica Dăncilă. Îi cer și eu prejudicii de imagine: nu mult, 1 RON, pentru că eu sau colegii mei luptăm pentru păstrarea libertății de exprimare, nu pentru bani.”

Postarea a adunat, la nici o zi de la publicare, aproximativ 16.000 de aprecieri și distribuiri, arată o monitorizare Facebrands pentru Paginademedia.

Publicitate

Călin Petrar, redactorul-șef al publicației, a anunțat ieri că o va în judecată pe Viorica Dăncilă pentru prejudiciile de imagine aduse românilor, în urma gafelor pe care aceasta le-a făcut în timpul întâlnirilor cu oficiali ai altor state.

De asemenea, publicația a lansat o invitație și către cetățeni, de a se alătura procesului, printr-o cerere “de intervenție”:

„Nu pot decât să-i încurajez și pe alți români să constate că Viorica Dăncilă le provoacă grave prejudicii de imagine și să acționeze în consecință. Astfel, orice cetățean român poate face cereri de intervenție în interes propriu”, notează comunicatul. 

Decizia a venit ca o reacție la procesul intentat site-ului de mai mulți oficiali din PSD, printre care și Viorica Dăncilă, pentru textul intitulat: „Curva lui Dragnea...”.

Următorul text popular, de pe site-urile de știri, a fost publicat de Digi24. Despre o acțiune a polițiștilor în vama Borș.

Aceștia au oferit apă, cafea şi sfaturi şoferilor care au intrat în ţară. Materialul a strâns aproximativ 3.700 de aprecieri și distribuiri în social media.

Cele mai distribuite materiale din blogosferă, ieri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro

Menţiune importantă: Topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

1. timesnewroman.ro, “Comunicat de presă: Da, am dat-o în judecată pe Viorica Dăncilă!”, de Călin Petrar

  - 16.810 like-uri & share-uri;

2. digi24.ro, “Apă, cafea şi sfaturi oferite de poliţişti şoferilor care au intrat în ţară prin vama Borş”

- 3.784 like-uri & share-uri;

3. digi24.ro, “Tăriceanu, despre candidatura sa la prezidenţiale: N-aş spune că e un lucru de care să mă sperii”

 - 2.808 like-uri & share-uri;

4. republica.ro, “Pe 10 august, diaspora vine acasă. Imaginea zilei: Mașini cu steaguri tricolore traversând Canalul Mânecii în drum spre România. Vocile diasporei, în Republica!”, de Raluca Ion

- 2.420 like-uri & share-uri;

5. romaniatv.net, “Dumitru Fărcaş a suferit un infarct. Marele taragotist al României a murit la 80 de ani”

– 1.601 like-uri & share-uri.
 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu