Skip to main content

TRANZACŢIE ÎNCHEIATĂ. Redacţia Gazeta Sporturilor, mutată de azi la Ringier. Elveţienii au făcut plata pentru GSP

 
TRANZACŢIE ÎNCHEIATĂ. Redacţia Gazeta Sporturilor, mutată de azi la Ringier. Elveţienii au făcut plata pentru GSP

DEAL ÎNCHIS. Tranzacţia Ringier - Gazeta Sporturilor a făcut ultimii paşi. În cursul zilei de astăzi, redacţia GSP se mută în clădirea Ringier, au declarat surse pentru Paginademedia.ro. Astfel, începând cu 1 septembrie, Gazeta Sporturilor funcţionează în sediul companiei elveţiene, din Pipera.

Publicitate

Tot astăzi, Ringier a plătit către Intact suma pentru preluarea Gazetei.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Ringier a achiziţionat Gazeta Sporturilor pentru suma de 1,8 - două milioane de euro.

Reamintim că la începutul lunii iulie, Intact a anunţat vânzarea Gazetei Sporturilor către o societate nou-înfiinţată, Ringier Sportal, în care acţionari sunt compania elveţiană Ringier şi compania bulgară Sport Media Group (detalii, AICI).
Finalizarea tranzacţiei vine după ce pe 23 august Consiliul Concurenţei a anunţat că a autorizat tranzacţia dintre cele două companii.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • SmartGuy05 SmartGuy05
    Iata ca dupa 18 ani in care Gazeta Sporturilor apartinea varanului, acum apartine de Ringier. Asta inseamna ca de anul viitor ma astept la un rebranding/relansare a Gazetei Sporturilor, dar si la plecarea lui Ovidiu Ioanitoaia de la Gazeta.

Trimite un comentariu

sus