Skip to main content

AUDIENȚE. Ninja Warrior, ediția a doua. Pro TV a condus la orașe și pe publicul comercial. Cifrele, sub ediția de debut

 
AUDIENȚE. Ninja Warrior, ediția a doua. Pro TV a condus la orașe și pe publicul comercial. Cifrele, sub ediția de debut

AUDIENȚE. A doua ediție de Ninja Warrior a pus Pro TV pe prima poziție în audiențe pe publicul comercial și pe cel de la orașe. La nivel național, postul TV a fost depășit de Kanal D, care difuza Exatlon. 

Cifrele Ninja Warrior sunt ușor sub ediția de debut. De remarcat că, față de săptămâna trecută, Antena 1, cu Insula Iubirii, și Kanal D, cu Exatlon, au crescut ușor pe publicul comercial. 

Publicitate

Ca de obicei, Insula iubirii, reality-show-ul Antenei 1, a stat bine pe publicul comercial, unde a ocupat poziția secundă. 

Paginademedia.ro vă prezintă audiențele Ninja Warrior, episodul doi (20.00-22.15):

NAȚIONAL. Pro TV a avut locul secund în audiențe, la nivel național, pe intervalul Ninja Warrior. Show-ul a fost urmărit, în medie de 1,1 milioane de persoane, media pe minut. Vârful de audiență al show-ului a fost de 1,6 milioane de persoane. 

La debut, Ninja a fost urmărit de 1,3 milioane de persoane. 

Kanal D a fost liderul la nivel național, cu peste 1,2 milioane de privitori, media. Antena 1, cu Insula iubirii, a fost a treia, la distanță de primele două posturi, cu o medie de aproape 700.000 de privitori. 

URBAN. Ninja Warrior a pus Pro TV pe primul loc la orașe, cu o medie de 580.000 de orășeni, media pe minut. Show-ul Pro TV a avut, săptămâna trecută, o medie de 710.000 de privitori. 

Kanal D, cu Exatlon pe interval, a fost pe locul secund, cu jumătate de milion de privitori, media. Antena 1 a fost a treia, în timp ce pe poziția a patra este Digi Sport 1, care a avut aseară CFR Cluj - FCSB, din Liga I, partidă încheiată 1 - 1. 

COMERCIAL. Pro TV a fost în fruntea audiențele și pe publicul tânăr, având o medie de 325.000 de telespectatori, media serii. La debut, Ninja s-a apropiatd e 380.000 de persoane. 

Topul de duminică seara a fost completat de Antena 1, cu o medie de 260.000 de persoane, și de Kanal D, cu aproape 200.000 de telespectatori. 

GALERIE FOTO. Ninja Warrior, ediția a doua

Audienţa posturilor TV duminică, 16 septembrie, pe intervalul Ninja Warrior (20.00-22.15), la nivel NAŢIONAL

  NATIONAL   Nr persoane   Rtg (%)   Shr (%)  
1 Kanal D 1.232.000 6.9 15.0
2 Pro TV 1.149.000 6.4 14.0
3 Antena 1 696.000 3.9 8.5
4 Romania TV 467.000 2.6 5.7
5 Prima TV 457.000 2.6 5.6

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA 

 
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV duminică, 16 septembrie, pe intervalul Ninja Warrior (20.00-22.15), în mediul URBAN:

  URBAN   Nr persoane   Rtg (%)   Shr (%)  
1 Pro TV 583.000 6.1 13.4
2 Kanal D 504.000 5.2 11.6
3 Antena 1 403.000 4.2 9.3
4 DigiSport 1 284.000 3.0 6.5
5 Antena 3 247.000 2.6 5.7

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA
 
*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare de la orașe.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV joi, 16 septembrie, pe intervalul Ninja Warrior (20.00-22.15), pe publicul COMERCIAL:

  COMERCIAL   Nr persoane   Rtg (%)   Shr (%)  
1 Pro TV 326.000 7.4 19.0
2 Antena 1 260.000 5.9 15.1
3 Kanal D 199.000 4.5 11.6
4 DigiSport 1 126.000 2.9 7.3
5 Prima TV 76.000 1.7 4.4

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

Citește și: 

AUDIENȚE. Exatlon sau Ninja Warrior? Cine a câștigat în competiția show-urilor de aventură

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • "Am zis cumva ca emisiunile nu au aceeasi tematica? Am zis ca aceste comparatii sunt inutile avand in vedere ca emisiunile sunt difuzate in zile diferite cu o concurenta diferita."
  "Iuli", pentru tine comparatiile sunt inutile. Pentru altii nu. Se compara emisiunile care au aceeasi tema, nu cum vrei tu cu zile diferite...
  "Oricum de s-ar difuza in aceeasi zi, cred ca Kanal D ar avea de castigat."
  Crezi tu ? Pana acum, conform audientelor "Exatlon" e cea mai slaba emisiune din cele 3 cu tema sportiva...
  "La Survivor trebuia sa concurenzi pentru mancare, la Asia se "concura pe descurcareala"."
  Te-ai uitat la "Supravietuitorul" ? La ambele emisiuni concurai pentru mancare, pentru "bonusuri", haine.
 • @Doru, cred ca tu nu intelegi. Tu compari o zi de duminica cu una de joi.
  Am zis cumva ca emisiunile nu au aceeasi tematica? Am zis ca aceste comparatii sunt inutile avand in vedere ca emisiunile sunt difuzate in zile diferite cu o concurenta diferita.

  Ai dat exemple.. pai pana acum Vocea si X factor erau vinerea si puteai sa compari, Chefii si Masterchef - luni/marti, cat despre Supravietuitorul - Asia Express = emisiuni total diferite. La Survivor trebuia sa concurenzi pentru mancare, la Asia se "concura pe descurcareala".

  In fine, voi comparati o zi in care este concurenta serioasa si alta zi in care concurenta este slaba.
 • "Ce comparatii faceti! Mere vs. Pere.
  Ultimul Trib si Ninja Warrior sunt difuzate in zile diferite si cu alta concurenta. Tribul cu Las Fierbinti, Voce, Exatlon vs. Ninja cu Insula iubirii, Exatlon. Este si normal ca audientele difera."

  "Iuli", sunt in zile diferite dar emisiunile sunt identice. "Ninja Warrior", "Ultimul Trib", "Exatlon" sunt emisiuni cu tema sportiva, "Masterchef" si "Chefi la cutite" sunt emisiuni culinare, "XFactor" si "Vocea Romaniei" sunt emisiuni cu tema muzicala. Chiar si "Supravietuitorul" cu "Asia Express". Deci, putem compara emisiunile intre ele, chiar daca sunt in zile diferite. Ai inteles acum ?
 • Ce comparatii faceti! Mere vs. Pere.
  Ultimul Trib si Ninja Warrior sunt difuzate in zile diferite si cu alta concurenta. Tribul cu Las Fierbinti, Voce, Exatlon vs. Ninja cu Insula iubirii, Exatlon. Este si normal ca audientele difera. Oricum de s-ar difuza in aceeasi zi, cred ca Kanal D ar avea de castigat.

  Audientele de sambata nu le postati? Sau alea nu mai conteaza de cand Exatlon nu mai rupe concurenta?
 • "Se apropie de fort boyard audienta"
  "Mile", nu conteaza. Fata de emisiunea mentionata de tine, "Ninja Warrior" sta foarte bine pe comercial, e lider cu mult peste "Exatlon" sau "Ultimul Trib".
 • "mai baieti , ce sunteti disperati, vi s-a taiat macaroana fata de la scaderi"
  "Mile", mai repede postul "Antena 1" e disperat ca nu a reusit sa fie lider cu nici o emisiune in grila TV de toamna pana acum...
 • Doru cred ca a iesit Razvan din peisaj si a aparut pupatorul varanului , vezi ca pe site celalalt canalul se lauda ca ei au fost pe national pe primul loc cu 6,1 si pro pe 2 cu 5,3 iar antenuta cu 3,9 pe cine sa credem in plus se lauda cu cel mai iubit reality poate in capul lor
 • Mile, ai ținut în tine și acun revii cu penibilitatile? Lauzi insula, inclusiv pentru seara asta, și critici matrimonialele? Wow. Ai cam multe limite dacă ești incapabil sa iti dai seama ca insula este din același gen. De ce nu lauzi pro sau Kanal pentru ieri și preferi sa lauzi matrimonialele? :)) iar pupi unde scuipi pentru antena și ești incapabil sa iti dai seama de ce faci?
 • Era sa uit mai Mile antenuta ta se roaga de Anda Adam sa vina la ei la India rapid dar cere banii multi sa vina si sotul ei de parca ar fi o vedeta de la americani vezi uite asa antenuta ta da bani aiurea, cine este aceasta vedeta de doi lei , asa pierde antenuta ta locul 1 deoarece aduce vedete resapate
 • "prezentați și pe intervalul exatlon și insula iubirii, de ce nu sunteti corecți, până la 23.30"
  "Mile" penibilule, cand postau audientele pe intervalul "Chefi la cutite" si nu pe intervalul "Las Fierbinti" nu intrebai de audientele pe durata serialului...
  Mai intra si pe site-ul "capital" sa te informezi, nu doar aici:
  "Astfel, ieri, PRO TV a fost lider cu o cotă de 5,5% cu emisiunea Ninja Warrior. Pe doi a fost Kanal D cu Exatlon, cotă de 4,5%, iar Antena 3 a avut 4% pe publicul naţional, în intervalul orar 19.00-23.00. Pe segmentul comercial Pro TV a avut o cotă de 6,4%, Antena 1 a avut 5,3%, iar Kanal D a fost pe trei cu 4,1%."
 • "Exatlon sub insula iubirii, asta e ceva de necrezut , o emisiune banală, fara conținut, reușește să facă surprize plăcute, tot crește mai mult, disperare"
  "Mile" penibilule, zi de saptamana trecuta ce a facut "Ninja Warrior". Nu de alte emisiuni...

Trimite un comentariu