Skip to main content

Campionatele Europene şi Mondiale de lupte se văd la Eurosport, în următorii trei ani

 
Campionatele Europene şi Mondiale de lupte se văd la Eurosport, în următorii trei ani

Eurosport va difuza competiţiile de lupte din următorii trei ani. Reprezentanţii postului au anunţat semnarea unei întelegeri cu Federaţia Internaţională de Lupte, prin care Eurosport va transmite următoarele Campionate Mondiale şi Europene.

Publicitate

Astfel, postul de televiziune va difuza competiţiile a 26 de sporturi olimpice dintr-un total de 33. Acestea sunt disponibile atât la TV, cât şi pe Eurosport Player.

În primă fază, Eurosport va difuza rezumate de la Campionatele Mondiale de Lupte care vor avea loc la Budapesta anul acesta, în luna octombrie. De asemenea, anul viitor vor fi difuzate transmisiunile de la Campionatele Mondiale, cât şi de la Campionatele Europene de Lupte care vor avea loc în Bucureşti.

Calificările pentru Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo în 2020 se văd tot la Eurosport.

Luptele au fost incluse pe lista competiţiilor de la Jocurile Olimpice de vară, din anul 1896. Sporturile olimpice difuzate de Eurosport: Tir cu arcul, Atletism, Baschet, Box, Canotaj, Ciclism, Călărie, Haltere, Hipism, Hochei pe iarbă, Fotbal, Golf, Gimnastică, Înot, Judo, Kaiac-canoe, Lupte, Pentatlon modern, Rugby, Navigaţie / yachting, Căţărare, Surfing, Tenis de masă, Tenis, Triatlon, Volei.

Nenad Lalovic, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Lupte:

“Aşteptăm cu nerăbdare continuarea parteneriatului nostru cu Eurosport şi îmbunătăţirea nivelului de expunere în Europa.

Credem că acest parteneriat a făcut un pas important anul trecut în timpul Campionatelor Mondiale de la Paris şi urmărim acest lucru şi pentru competiţiile noastre care preced olimpiada de la Tokyo din 2020.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus