Skip to main content

Campionatele Europene și Mondiale de lupte se văd la Eurosport, în următorii trei ani

 
Campionatele Europene și Mondiale de lupte se văd la Eurosport, în următorii trei ani

Eurosport va difuza competițiile de lupte din următorii trei ani. Reprezentanții postului au anunțat semnarea unei întelegeri cu Federația Internațională de Lupte, prin care Eurosport va transmite următoarele Campionate Mondiale și Europene.

Astfel, postul de televiziune va difuza competițiile a 26 de sporturi olimpice dintr-un total de 33. Acestea sunt disponibile atât la TV, cât și pe Eurosport Player.

Publicitate

În primă fază, Eurosport va difuza rezumate de la Campionatele Mondiale de Lupte care vor avea loc la Budapesta anul acesta, în luna octombrie. De asemenea, anul viitor vor fi difuzate transmisiunile de la Campionatele Mondiale, cât și de la Campionatele Europene de Lupte care vor avea loc în București.

Calificările pentru Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo în 2020 se văd tot la Eurosport.

Luptele au fost incluse pe lista competițiilor de la Jocurile Olimpice de vară, din anul 1896. Sporturile olimpice difuzate de Eurosport: Tir cu arcul, Atletism, Baschet, Box, Canotaj, Ciclism, Călărie, Haltere, Hipism, Hochei pe iarbă, Fotbal, Golf, Gimnastică, Înot, Judo, Kaiac-canoe, Lupte, Pentatlon modern, Rugby, Navigație / yachting, Cățărare, Surfing, Tenis de masă, Tenis, Triatlon, Volei.

Nenad Lalovic, președintele Federației Internaționale de Lupte:

“Așteptăm cu nerăbdare continuarea parteneriatului nostru cu Eurosport și îmbunătățirea nivelului de expunere în Europa.

Credem că acest parteneriat a făcut un pas important anul trecut în timpul Campionatelor Mondiale de la Paris și urmărim acest lucru și pentru competițiile noastre care preced olimpiada de la Tokyo din 2020.”

 

 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu