Skip to main content

Dispăruți, un nou serial-dramă, se vede la AXN

 
Dispăruți, un nou serial-dramă, se vede la AXN

Postul de televiziune AXN aduce un nou serial-dramă, de săptămâna viitoare. Producția Dispăruți va fi difuzată de luni, 1 octombrie, de la ora 22:00, anunță reprezentanții postului. 

În centrul acțiunii se regăsesc actorii Leven Rambin, din True Detective, alături Chris Noth, din The Good Wife sau Sex and the City. 

Publicitate

Serialul spune povestea unui faimos caz de răpire de minori. Mai exact, a supraviețuitoarei Kit “Kick” Lanigan ( interpretată de Leven Rambin) și a lui Frank Novak (interpretat de Chris Noth), agentul FBI care a salvat-o.

Cele 12 episoade sunt produse de NBC Universal Studios. Seria a fost creată de Matt Lopez (The Sorcerer’s Apprentice), în timp ce Barry O’Brien (CSI Miami), JoAnn Alfano (30 Rock), Kim Moses (Ghost Whisperer) și Sara Colleton (Dexter) sunt producători executivi.

Timp de cinsprezece ani, perioadă în care s-a străduit să uite drama prin care a trecut, Kick s-a antrenat în arte marțiale și în folosirea armelor, convinsă că doar așa se va putea apăra în orice moment de un atacator.

Isteață, puternică, funny, uneori cu un umor negru și fără să își lase emoțiile la vedere, eroina va trebui să decidă dacă vrea să se confrunte cu demonii trecutului în momentul în care primește o vizită neașteptată din partea lui Novak. Acesta este un veteran FBI, cu imbolduri de renegat, care formează o echipă mică, o unitate specializată în cazuri de răpiri cu resurse puse la dispoziție de FBI.

Cu o vastă experiență, Novak este liderul de necontestat al echipei, precum și o figură paternă pentru Kick. Speranța lui este că, implicându-o în noul proiect, aceasta va reuși să lase trecutul în urmă.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu