Skip to main content

Extragerile loto se mută de la TVR, la România TV. De când

 
Extragerile loto se mută de la TVR, la România TV. De când

După ani în care s-au văzut la Televiziunea publică, extragerile loto se mută, din această săptămână, la un nou post de televiziune.

Publicitate

Extragerile loto se vor difuza pe postul de televiziune România TV, începând din 6 septembrie, în cadrul unei emisiuni dedicate intitulată "Românii au noroc", anunţă Agerpres, care citează un comunicat al Loteriei Române. Contractul a fost semnat pe o perioadă de 12 luni,

Tragerile loto vor fi transmise în direct în fiecare joi şi duminică, începând cu ora 18:15.

„Difuzarea tragerilor loto de către postul de televiziune România TV se face în baza unui contract încheiat ca urmare a derulării unei proceduri de atribuire, organizată în conformitate cu legislaţia privind achiziţiile publice", explică reprezentanţii Loteriei.

Potrivit anunţului publicat pe SEAP, valoarea contractului a fost estimată la 2.180.016 de lei, iar criteriul de atribuire a fost cel mai bun raport calitate-preţ.

Loteria a luat în calcul, în desemnarea televiziunii câştigătoare, preţul ofertei (care a avut o pondere de 50% din punctajul total), dar şi gradul de acoperire la nivel naţional, precum şi audienţele generale şi cele din intervalul în care se va desfăşoară tragerile loto.

Din anunţul de atribuire, obţinut de Paginademedia.ro, câştigătorul România TV va câştiga de pe urma contractului cu Loteria suma de 1,6 milioane de lei (fără TVA).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Fat frumos calare pe cal Fat frumos calare pe cal
    De la anu o sa se inchida loteria romana ca nu mai cumpara 2-3 ametiti bilete la loto. Baaaaa parlitilor, oricum voi nu cumparati nimic. Mai erau niste pacalici care spuneau ca nu mai cumpara pasta de dinti "Lacalut" pentru ca isi face reclama la antena 3. Da' Lacalut isi face reclama si la faliment tv. hehe
  • Anonim Anonim
    Extragerile loto se mută de la TVR, la România TV. De când , de ce pai este cea mai mare gresiala tocmai la Romania TV care ar trebui sa il inchida cai cel mai mincinos si corrupt etc post de stiri ro , numele de Romania TV nul merita si de Rusine TV sau Minciuna TV , Coruptia TV Mizeria TV etc astea iar fi numele corect la asazisul post tv de stiri , o sa se uita doar prosti si cei invarsta fara minte si creduli de minciuni etc ca de obicei la asa ceva , ca eu la loto nu mai pa , si TVR este cam degiaba ca nu mai da nimic bun pacat , jos coruptia si nebuni hoti si mafioti si cu prosti de la putere , ce o ajuns tara noastra romaniasca intrun hal fara de hal pacat ce afost si ce a ajuns , daca nui opreste nimenia pe nebuni etc de la putere o sa ajunga dezatruos rau de tot etc , acum ieste timpul sa actionati si sa faceti curetienie acum pana nui cu mult prea tarziu , avem sperata ca poate cineva ii va darma *** la putere pe tradatori de tara etc dar si speranta poate muri pana la urma ca toate au un punct si daca se trece prea mult de punct pa cu toate .
  • Proba Bilistu Proba Bilistu
    nici eu nu voi juca la loto anul viitor!
  • DODO DODO
    un ,, mic ,, ajutor pt rtv din partea tvr ca de ...acum sint de aceiasi parte a baricadei Nu saraceste tvr ! atita timp cit le face jocul guvernantilor vor primi bani suficienti
  • Paraschiv Paraschiv
    O sa saraceasca Loteria Nationala daca voi, railor hastagrezistenti, nu mai luati bilete loto!
  • Victor Victor
    O sa se inchida loteria nationala din cauza ca voi, railor de la hastagrezist, nu mai luati bilete loto!!!
  • geo geo
    Pai daca au facut licitatie si a castigat RTVul...sa vedem daca au de unde da acesti bani. Te pomenesti ca unii de pe acolo vor castiga periodic la tragerile loteriei. Glumeam...
  • Andrei Andrei
    Acelasi gand ca Stefan de mai sus, nu mai cumpar bilete pana nu dispare de la acel cancer media.
  • tatar tatar
    Sper ca in cel mai scurt timp studioul respectiv sa faca BUUUM!!!!Si va face!!!
  • an an
    A mai fost un timp pe Antena 1
  • Stefan Stefan
    Nu mai iau niciodata bilete la loto, cat timp este implicat RTV-ul.
  • F F
    Suspect. Pentru România tv ăștia sunt mulți bani.
  • Adi Adi
    Ce hotie! Ce mizerie! Cum sa piarda TVR asa ceva? Chiar nu raspunde nimeni pentru asta la TVR?

Trimite un comentariu

sus