Skip to main content

Kanal D va avea o emisiune de călătorie. Când începe

 
Kanal D va avea o emisiune de călătorie. Când începe

Kanal D lansează, de săptămâna viitoare, o emisiune de călătorie și turism. ROventura se vede de sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 13:00 și este programată în fiecare sâmbătă. 

Formatul combina partea de reality show cu cea de reportaj de calatorie, spun reprezentanții postului. Emisiunea prezintă locuri pitorești, obiective turistice și activități de agrement din România.

Publicitate

Producția va fi prezentată de cuplul George Mihai si Andra Vișan. Printre altele, cei doi vor mulge oile, se vor plimba cu căruța, se vor da cu tiroliana și vor mânca mese tradiționale românești. 

Andra Vișan:

„ROventura este prima mare provocare a carierei mele. Născută din dorința de a-mi descoperi țara, așa cum nu am mai făcut-o până acum, emisiunea aceasta este, de fapt, reprezentarea fidelă a călătoriei mele cu George.

Pentru mine, fiecare zi e o revelație și îmi oferă câte o experiență pe care sunt sigură că veți dori să o trăiți și voi."

George Mihai:

„De fiecare dată când afli un loc sau cunoști un om, se naște o poveste. Iar poveștile mi s-au așternut în cale cu generozitate, în ultimii ani. Aveam nevoie de Andra pentru a putea duce, în continuare, zestrea asta fabuloasă a României către ochii și urechile românilor. "

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Foarte frumos...iubesc emisiunea de Travel Chipurile Romaniei difuzata de KanalD...poate s-au inspirat un pic din calitatea imaginilor, spiritul de gluma a prezentatorului si fac si ei ceva modern. Prezentatorul stiu ca e un gurmand... Ma astept sa caute retete traditioale de'ale locului... Nu are ce sa fie rau intr-un astfel de format...

Trimite un comentariu