Skip to main content

Posturile Look, ce dețin drepturi pentru Europa League și Champions League, se văd încă trei ani în rețeaua UPC

 
Posturile Look, ce dețin drepturi pentru Europa League și Champions League, se văd încă trei ani în rețeaua UPC

Posturile de televiziune LookSport și LookPlus se vor vedea în continuare în rețeaua UPC, anunta compania

Anuntul UPC vine în contextul în care, posturile Look dețin drepturile de televizare ale următoarelor trei sezoane din competițiile de fotbal Champions League și Europa League. Astfel, UPC ar avea în grilă televiziuni care să acopere cele două competiții.

Publicitate

Reamintim că principalii competitori Telekom și RCS&RDS dețin în grilă propriile televiziuni care acoperă întrecerile sportive, Telekom Sport, respectiv, Digi Sport. 

Potrivit reprezentanților UPC, televiziunile Look se pot vedea și pe aplicația online Horizon Go, dar utilizând și funcția Replay a mediabox-ului Horizon, conținutul fiind disponibil cu până la șapte zile în urmă.

Aceștia au mai anunțat că LookPlus este disponibil în toate abonamentele TV UPC, iar canalele Look Plus HD, Look Sport, Look Sport HD vor fi contra cost. Aceștia au menționat că abonații au acces gratuit la respectiva optiune, Sport, până pe 21 septembrie. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Look TV la UPC a fost și este în pachet Extra din 2014 deci nimic nou. Acel pachet conține însă și alte canale.
    @geo: Telekom și RDS nu are în HD toate canalele Look iar Orange va taxa Look cu 2.88 lei. Deci cam așa e cu companiile concurente.
  • RCS-RDS și Telekom nu depind de Look-uri, așa că.. In schimb UPC, Orange, da. Vrei competiții premium plătești separat. Nu-ți convine te multi la alt operator sau ramai la cele două și nu vezi la tv. E simplu!
  • UPC sa-si puna pofta in cui. Daca de la 21 septembrie scot Looksport din grila normala o sa o cumpere ***. Eu plec la Digi, fiindca si asa aplatesc 70 lei pe luna. Nu mai dau 10 lei in plus cand la Digi si la Telekom ai programele sport incluse in pachetul de baza. Au achizitionat Laliga si Seria A si o sa se uitea *** la UPC. La Telekom Look se afla in pachetul de baza.
  • Poate explica cei de la UPC , de ce abonatii lor sunt obligati sa plateasca pentru postul Look Sport iar cei de la companiile concurente nu.

Trimite un comentariu