Skip to main content

Nationala de fotbal a României se vede la Pro TV. Primele meciuri din Nations League debutează săptămâna aceasta

 
Nationala de fotbal a României se vede la Pro TV. Primele meciuri din Nations League debutează săptămâna aceasta

NATIONS LEAGUE. Meciurile echipei naționale de fotbal a României, din Nations League, debutează în această săptămână la Pro TV. Postul de televiziune a achiziționat, în următorii cinci ani, drepturile de difuzare pentru toate meciurile echipei naționale. 

Publicitate

Primele meciuri ale României din competiția preliminară Campionatului European din 2020, Nations League, se văd vineri și luni, la Pro TV, astfel:

  • Vineri, 7 septembrie

România - Muntenegru, de la ora 21:45

  • Luni, 10 septembrie

Serbia - România, de la ora 21:45 

Amintim că, Pro TV a rupt în două prima ediție din noul sezon Vocea României. Talent show-ul muzical se vede vineri, 7 septembrie, de la ora 20:30 și sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 20:00

UEFA Nations League este o competiție internațională de fotbal nou lansată, la care participă echipele naționale de fotbal afiliate UEFA și care înlocuiește, în mare parte, meciurile amicale disputate de echipele naționale.

Primul sezon debutează săptămâna aceasta, iar echipa câștigătoare va fi desemnată în iunie 2019. Echipele câștigătoare de grupă vor primi premii substanțiale în bani și, mai important, șansa unui baraj pentru Europeanul din 2020. Pro TV va transmite toate meciurile din Euro 2020, prima ediție în care patru meciuri au loc la București, anunță reprezentanții postului. 

Citește și:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Bună întrebare, @jk. Probabil că nu. Ceea ce este păcat. Dacă trustul PRO are drepturile pentru toată competiția Nations League, atunci ar putea băga câteva meciuri tari pe PRO X. Poate ar face și ceva audiență. Altfel se poate să nu avem nici măcar un rezumat al meciurilor. Mai bine lua DIGI drepturile, putea da cel puțin 4 meciuri pe zi + rezumate. Oricum, la PRO TV mai mult încurcă grila, a trebuit să rupă Vocea României în două părți din cauza meciului.

Trimite un comentariu