Skip to main content

Totul pentru dragoste: La bine și la greu revine cu un nou sezon, la Antena 1. Mirela Vaida va avea un co-prezentator

 
Totul pentru dragoste: La bine și la greu revine cu un nou sezon, la Antena 1. Mirela Vaida va avea un co-prezentator

Emisiunea Totul pentru dragoste: La bine și la greu, de la Antena 1, revine cu un nou sezon. Cu câteva schimbări de format și de echipă. Producția va fi difuzată de luni, 1 octombrie, de la ora 14:00. Ca și în primul sezon, Mirela Vaida va prezenta emisiunea.

Noutatea este că ea va avea un co-prezentator, Dodo Mesaroș. În noul format el va fi legătura prezentatoarei cu Casa dragostei, locul în care vor locui concurenții. În același timp, el va fi mediator între concurenți, anunță reprezentanții postului. 

Publicitate

În trecut, el a lucrat în radio și televiziune, printre altele la TVR Cluj și TVR 3.

”Pentru mine este, în primul rând, o foarte mare provocare și în al doilea rând o adevărată bucurie să cunosc niște oameni foarte pasionați de ceea ce fac, foarte implicați și abia aștept să cunosc concurenții. Presimt că va urma o perioadă foarte interesantă a noastră, a tuturor, inclusiv a publicului.

Pentru mine este prima experiență într-un reality și asta cred că m-a provocat în primul rând.

Cred că viața reală a oamenilor, exact așa cum este ea, oamenii surprinși în momentele lor unice sunt elementele unice care ne țin în priză, astea ne plac tuturor. Cred că telespectatorii vor fi atrași din primele minute”, spune Dodo Mesaroș.   

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Vai Putina. Tu poți sa visezi cai verzi pe pereți. Sezonul trecut a fost mai mult pe 3. Deci treci și roaga-te sa fie măcar pe 2. :)) Pana atunci vezi ce mai găsești sa lauzi de la antena.
  • "F" stai linistit ca nu îmi pierd toata ziua cu productiile Antena 1,am spus si eu sa o laud pe Mirela Vaida pentru ca eu o apreciez cel mai mult deoarece e moldoveanca de-a mea , sunt sigur ca pe intervalul 14:00 - 16:00 Antena 1 va fi lider cu productia "Totul pentru dragoste, la bine si la greu"prezntata de superba Mirela Vaida!
  • Putina ăsta tot ca mile lauda absolut orice are legătură cu antena. Eu nu cred ca exista oameni care se uita și la ultimul trib, și la X factor și la totul despre dragoste. :)) poate doar roboti sau oameni care prind doar un post.

    Îmi cer scuze pentru toți robotii jigniți de comentariul meu. :))
  • Foarte fain, abia astept sa înceapa, Mirela Vaida ,un nume mare, pe ea o îndragesc cel mai mult si este cea mai buna ieseanca , ma mandresc ca este moldoveanca la fel ca mine! Bravo Mirela, mult succes!

Trimite un comentariu