Skip to main content

O fostă câștigătoare MasterChef are emisiune culinară la TVR 2. Face „Chef de vedete”

 
O fostă câștigătoare MasterChef are emisiune culinară la TVR 2. Face „Chef de vedete”

TVR 2 va avea în grila de toamnă o emisiune culinară, cu o fostă câștigătoare MasterChef (Pro TV). Este vorba despre Aida Parascan, câștigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii culinare, care va fi gazda emisiunii „Chef de vedete”.  

Emisiunea va intra pe TV de la 1 octombrie, de luni până vineri de la 15.30. 

Publicitate

„Totul a început într-o joacă, când realizam rubrica culinară în emisiunea «Se zice că…», tot la TVR 2. Am început să cred în acest proiect, iar în iunie, când s-a terminat colaborarea, am decis să scriu formatul «Chef de vedete». Printre invitații noştri se vor număra persoane publice din toate domeniile, alături de care vom petrece o oră gătind, povestind şi distrându-ne, exact aşa cum se întâmplă când mergi în vizită la un prieten”, a spus Aida Parascan.

Emisiunea va prezenta și ponturi preparate culinare cu buget redus, care sunt reţetele pentru ocazii speciale, dar şi preparatele sofisticate făcute de chefi profesionişti. 

„Sincer, acum când este totul pregătit pentru noua emisiune înca nu îmi vine să cred. Sunt nerăbdătoare să-i întâlnesc pe telespectatori şi sunt sigură că vom petrece în fiecare zi o după amiază plăcută, ca între prieteni şi că vom avea ce învăţa de la invitaţii noştri”, a adăugat Aida Parascan.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu