Skip to main content

Mobilizare la PSD Hunedoara: strângeți semnături ca să reclamăm televiziunile care „atacă” și „jignesc” PSD și pe Liviu Dragnea. Realitatea TV, printre posturile vizate

 
Mobilizare la PSD Hunedoara: strângeți semnături ca să reclamăm televiziunile care „atacă” și „jignesc” PSD și pe Liviu Dragnea. Realitatea TV, printre posturile vizate
Laurenţiu Nistor (stânga). FOTO: Adevărul

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, a trimis vineri o circulară către toate organizațiile locale din județ cu dispoziția clară de a strânge fiecare minimum 100 de semnături în vederea sesizării la CNA a televiziunilor care critică partidul și pe ”președintele Liviu Dragnea”. Circulara a fost publicată de ziarul Ancheta de Hunedoara și preluată de G4Media.ro.

Mai mult, în mesaj, erau date spre exemplificare că plângerile se vor face prentru sancționarea unor posturi precum Realitatea TV și a realizatorilor „ca de exemplu Rareș Bogdan”. 

Publicitate

Contactat de Ancheta De Hunedoara, Laurențiu Nistor a explicat:

„S-a considerat că, la soclicitarea mai multor oameni – membri şi nemembri de partid -, să fie sesizat CNA cu privire la modul cum se exprimă unii jurnalişti.”

Ce spune mesajul: 

”ÎN ATENŢIA PREŞEDINŢILOR ORGANIZAŢIILOR LOCALE ALE PSD. În conformitate cu pincipale activităţi aprobate de conducerea Partidului Social Democrat vă solicităm ca până în data de 18 Septembrie 2018 să ne transmiteţi pe e-mail: hunedoara @ psd.ro tabele completate conform anexei nr. 1 cu cel puţin 100 de semnături. Datele şi semnăturile din tabele trebuie să fie reale, oamenii trebuie să știe ce au semnat. Tabelele sunt necesare pentru sesizarea CNA cu privire la atacurile şi jignirile aduse la adresa PSD şi a Preşedintelui Liviu Dragnea şi pentru sancţionarea unor posturi de televiziune, cum ar fi REALITATEA TV, şi a realizatorilor, ca de exemplu RAREŞ BOGDAN”.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Oricine se simte ofensat este liber sa ceara orice, dar nu inseamna ca i se va si da. Important este ca CNA-ul sa judece drept, nu sa fie in buzunarul PSD-ului.
  • oare este legal cind este clar ca cei care cer asta sint cei criticati ? Ne indreptam spre dictatura de tip turcia ? sau slugile pupacioase din teritoriu isi fac numarul

Trimite un comentariu