Skip to main content

Publicitatea G4Media, site-ul lui Dan Tăpălagă și Cristi Pantazi, vândută prin ARBOmedia

 
Publicitatea G4Media, site-ul lui Dan Tăpălagă și Cristi Pantazi, vândută prin ARBOmedia

Site-ul G4Media.ro - lansat de jurnaliștii Dan Tăpălagă și Cristi Pantazi - va avea, din octombrie, o companie care se ocupă de vânzare spațiilor publicitate.

Publicitate

Publicitatea G4Media va fi administrată de regia ARBOmedia.

G4media a fost lansat pe 19 martie 2018 de jurnaliștii Dan Tăpălagă și Cristian Pantazi, care au plecat de la Hotnews.ro pentru a demara proiectul.

În luna august, G4media.ro a inregistrat peste 1.400.000 de utilizatori cu peste 8,5 milioane de pagini vizitate.

Cine este ARBOmedia

ARBOmedia, companie condusă de Alin Alecu, reprezinta in calitate de regie o rețea care cuprinde peste 50 de website-uri, printre care hotnews.ro, playtech.ro, teotrandafir.com, didactic.ro, precum si peste 20 de site-uri ale ziarelor locale printre care: gds.ro, ziaruldeiasi.ro, renasterea.ro, monitorulcj.ro.

În zona media locale, ARBOmedia reprezinta peste 80 de stații locale de radio, peste 40 de canale locale de televiziune si peste 40 de titluri locale de presă scrisă.

De curand, ARBOmedia a lansat proiectul The AIM (ARBO Influence Marketing), prin care regia va promova brandurile clienților de publicitate prin intermediul conținutului creat de bloggeri și influenceri din mediul online românesc, proiect ce cuprinde reprezentarea a peste 60 de bloggeri și influenceri.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu