Skip to main content

Relu se întoarce. HBO a început producția pentru sezonul trei din Umbre

 
Relu se întoarce. HBO a început producția pentru sezonul trei din Umbre

Povestea Umbre continuă. HBO Europe a început pregătirile pentru Umbre 3. Filmările pentru sezonul al treilea, scris de Bogdan Mirică, încep toamna aceasta în București, anunță postul de televiziune.

Umbre urmărește povestea lui Relu care jonglează cu responsabilitățile sale de familie, dar și de mafie, lumi diferite care încep să se intersecteze din ce în ce mai mult. Finalul sezonului al doilea a prezis un punct fără întoarcere pentru Relu (Șerban Pavlu) atunci când Emilian (Laurențiu Bănescu) pare din ce în ce mai aproape să îl prindă pe Căpitanu și pe apropiații săi.

Publicitate

Despre serial. Separată de Relu, Gina (Maria Obretin) încearcă să îl țină în frâu pe Chuckie (Dan Hurduc), acum adolescent. Fiica lui Relu și a Ginei, Magda (Mădălina Craiu), decide să mai dea o șansă relației cu Teddy (Gabriel Huian), fiul lui Căpitanu, în încercarea de a lăsa în urmă evenimentele traumatizante din trecut.

Al treilea sezon din Umbre este scris integral de regizorul și scenaristul Bogdan Mirică. Mirică, al cărui lungmetraj de debut Câini a câștigat Premiul FIPRESCI la secțiunea Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes în 2016, semnează regia celor șase episoade din noul sezon.

Mirică va face din nou echipă cu Andrei Butică, director de imagine al lungmetrajelor Poziția copilului, de Călin Peter Netzer, Toată lumea din familia noastră, de Radu Jude, și Câini, regizat de Mirică.

Producător executiv pentru HBO Europe este Steve Matthews. Alina David este producător HBO România.

HBO Europe își continuă colaborarea cu casa de producție Multi Media Est și cu producătorii Dragoș Vîlcu și Valentin Antofi.

Serialul Umbre va avea premiera în același timp în toate cele șaptesprezece teritorii HBO Europe.

Serialul este bazat pe Small Time Gangster, un format creat de Boilermaker Burberry, licențiat DRG Formats.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu