Skip to main content

S-a stins din viață Ivonne Ghiță, una dintre cele mai vechi comentatoare Eurosport

 
S-a stins din viață Ivonne Ghiță, una dintre cele mai vechi comentatoare Eurosport

A încetat din viață Ivonne Ghiță, una dintre cele mai vechi comentatoare Eurosport. Ivonne Ghiță s-a stins din viață răpusă de o boală necruțătoare. Anunțul a fost făcut de Arnold Cobilanschi, director editorial Eurosport România. 

"Am pierdut un comentator de bază, dar mai ales una dintre cele mai plăcute personalități din redacția noastră. Ivonne, să-ți găsești liniștea eternă!"

Publicitate

Ivonne Ghiță a intrat în echipa de comentatori ai postului Eurosport în anul 2004. Ea se ocupa de comentariul pentru sporturile artistice, a programelor olimpice și a altor competiții difuzate de postul de televiziune.  

A fost absolventă a Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport și a comentat competiții sportive şi la microfonul Televiziunii Române. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Formata de un profesionist al televiziunii, Ilie Ciurescu, Ivonne era o pasionata a sportului. Vocea ei de catifea se imbina cu un suflet sensibil si multa munca.
    Ochii mari, zambetul inconfundabil si nu in ultimul rand decenta si altruismul ei vor ramane vesnic in inimile celor ce au cunoscut-o.
    Ivonne nu esti singura, acolo mai sunt George, Dragos, Coco, Emil,... si intr-o zi vom fi cu totii.
    Sincere Condoleante familiei!

Trimite un comentariu