Skip to main content

FOTO. Diva aduce sezonul patru al serialului Castle

 
FOTO. Diva aduce sezonul patru al serialului Castle

Postul de televiziune Diva va difuza sezonul patru al serialul Castle. Acesta se vede de luni, 24 septembrie, de la ora 19:00. Producția este programată în episoade duble, de luni până vineri, anunță reprezentanții postului.

Serialul spune povestea scriitorului Richard Castle (interpretat de Nathan Fillion, Neveste disperate), un bărbat divorțat ce își crește singur fiica adolescentă.

El se aliază cu Kate Beckett (interpretată de Stana Katic, The Spirit), un detectiv inteligent și agresiv care ține ancheta sub atentă supraveghere. 

Publicitate

În primul episod al sezonului patru, Beckett luptă pentru viața ei după un schimb de focuri iar căpitanul Victoria Gates, cunoscută pentru respectarea strictă a regulamentului, preia conducerea circumscripției 12.

Chiar dacă, din principiu, nu este de acord în privința colaborării detectivilor cu Castle, găsește metode să îl tolereze.

GALERIE FOTO

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Cenzura...pai nu publicati mesajele?! Am folosit limbaj licentios? Am afirmat ca "amaratii de la Diva dau sezonul 4 in 218 desi e gata serialul din 2016" si ca e " pe torrente" pe net. Halal. Pacat domnule Raul, nu o sa va mai citesc postarile. Toate bune.

Trimite un comentariu