Skip to main content

Huidu, Dezbrăcatu' și Ioana Petric revin cu un nou sezon din Cronica Cârcotașilor. Când începe

 
Huidu, Dezbrăcatu' și Ioana Petric revin cu un nou sezon din Cronica Cârcotașilor. Când începe

Șerban Huidu, Dezbrăcatu' (Codruț Kegheș) și Ioana Petric s-au întors din vacanță și încep un nou sezon din Cronica Cârcotașilor. Emisiunea, ajunsă la sezonul 38, începe miercuri, 12 septembrie, de la ora 20:30

Prima ediție a noului sezon este focalizată, în special, pe ce realitatea politică actuală a României, anunță reprezentanții postului. Rubrica cu bâlbe de la televizor nu lipsește nici în acest sezon. 

Publicitate

Emisiunea de satiră se vede aproximativ 20 de ani la Prima TV. Formula inițială de prezentatori era Șerban Huidu și Mihai Găinușă.  

Șerban Huidu: "Așteptăm sezonul 40 să sărbătorim 20 de ani de Cronică, noi și Teleenciclopedia."

Citește și:

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Petrisoare, nu mai bagi si tu o stire cum dubleaza Patraru audienta PrimaTV? De cand a intrat pe post e mai tot timpul pe locul doi sau trei, ce sa mai vorbim de dublare. De aia s-a victimizat cat a putut la TVR in speranta ca va ramane, pt ca acolo era prima emisiune si beneficia de castiguri suplimentare. La TVR special erau programate emisiunile la ore nepotrivite ca sa nu faca audienta si Patraru beneficia de lucrul asta. La PrimaTV nu e pe primul loc pt ca are concurenta reala. Dar scuza-ma tu scrii stiri care iti convin.
  • @Valentin Sunt de acord. Ar trebui să dea și mai multe bâlbe de la tv. Din cele aprox. o oră și jumătate de emisiune, doar câteva minute sunt dedicate bâlbelor propriu-zise. Mie îmi mai place rubrica cu greșelile de pe burtiere, unele sunt chiar haioase. Dar sunt și multe rubrici cam plictisitoare.
    Și da, ar fi timpul pentru HD...
  • "Formula inițială de prezentatori era Șerban Huidu și Mihai Găinușă."
    Afirmatia este inexacta. Formula initiala era prezentata doar de Huidu.
  • Credeam ca penibilii astia sunt la lada de gunoi a istoriei tv. Ce credibilitate mai are ala dupa ce a omorat oamenii aia nevinovati? Ei putrezesc, el o arde arogant si intelept. Niste tristi!

Trimite un comentariu