Skip to main content

Huidu, Dezbrăcatu' şi Ioana Petric revin cu un nou sezon din Cronica Cârcotaşilor. Când începe

 
Huidu, Dezbrăcatu' şi Ioana Petric revin cu un nou sezon din Cronica Cârcotaşilor. Când începe

Şerban Huidu, Dezbrăcatu' (Codruţ Kegheş) şi Ioana Petric s-au întors din vacanţă şi încep un nou sezon din Cronica Cârcotaşilor. Emisiunea, ajunsă la sezonul 38, începe miercuri, 12 septembrie, de la ora 20:30.

Publicitate

Prima ediţie a noului sezon este focalizată, în special, pe ce realitatea politică actuală a României, anunţă reprezentanţii postului. Rubrica cu bâlbe de la televizor nu lipseşte nici în acest sezon.

Emisiunea de satiră se vede aproximativ 20 de ani la Prima TV. Formula iniţială de prezentatori era Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă.

Şerban Huidu: "Aşteptăm sezonul 40 să sărbătorim 20 de ani de Cronică, noi şi Teleenciclopedia."

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Petrisoare, nu mai bagi si tu o stire cum dubleaza Patraru audienta PrimaTV? De cand a intrat pe post e mai tot timpul pe locul doi sau trei, ce sa mai vorbim de dublare. De aia s-a victimizat cat a putut la TVR in speranta ca va ramane, pt ca acolo era prima emisiune si beneficia de castiguri suplimentare. La TVR special erau programate emisiunile la ore nepotrivite ca sa nu faca audienta si Patraru beneficia de lucrul asta. La PrimaTV nu e pe primul loc pt ca are concurenta reala. Dar scuza-ma tu scrii stiri care iti convin.
 • @Valentin Sunt de acord. Ar trebui să dea și mai multe bâlbe de la tv. Din cele aprox. o oră și jumătate de emisiune, doar câteva minute sunt dedicate bâlbelor propriu-zise. Mie îmi mai place rubrica cu greșelile de pe burtiere, unele sunt chiar haioase. Dar sunt și multe rubrici cam plictisitoare.
  Și da, ar fi timpul pentru HD...
 • "Formula inițială de prezentatori era Șerban Huidu și Mihai Găinușă."
  Afirmatia este inexacta. Formula initiala era prezentata doar de Huidu.
 • @Liviu Sora a fost din CULPA, CULPA, CULPA plus de asta nu a aparut 5 ani.. 5 ani da!! la tv.
 • Credeam ca penibilii astia sunt la lada de gunoi a istoriei tv. Ce credibilitate mai are ala dupa ce a omorat oamenii aia nevinovati? Ei putrezesc, el o arde arogant si intelept. Niste tristi!
 • Bine că dau bâlbe de la televizor. În rest, celelalte rubrici nu mi se par foarte geniale.

  #HaiCuPRIMATVHD

Trimite un comentariu

sus