Skip to main content

TVR 2 va difuza un sitcom, cu Maia Morgenstern. Scenariul este semnat de Octavian Strunilă

 
TVR 2 va difuza un sitcom, cu Maia Morgenstern. Scenariul este semnat de Octavian Strunilă

TVR  a anunțat proiectul din care va face parte actrița Maia Morgenstern. Este vorba de un sitcomn: Primăverii, în care actrița va avea rolul principal. Reamintim că acum aproximativ o săptămână, reprezentanții TVR au anunțat că Maia Morgenstern va face parte dintr-o producție nouă, difuzată de TVR 2.

Producția va debuta luni, 8 octombrie, de la ora 21:00, anunțată reprezentanții postului. Aceasta este programată în fiecare zi, de luni până joi, de la ora 21:00.

Publicitate

Scenariul serialului este semnat de actorul Octavian Strunilă, care toamna aceasta are rolul de prezentator al show-ului Ultimul Trib, de pe Antena 1. De regie se ocupă Larry Maronese, notează sursa citată. El a fost unul dintre regizorii serialului Regina, de pe Acasă TV.

Din distribuţia sitcomului mai face parte actriţa Diana Cavallioti, deţinătoarea trofeului pentru Cea mai bună actriță în rol principal, la Gala Premiilor Gopo 2018, actorul Alexandru Conovaru sau prezentatoarea TVR 2 Corina Dănilă. 

Pe lângă actorii din distribuţie vor mai exista episoade cu invitaţi speciali, printre care actorul Mitică Popescu sau Adrian Păduraru.

De asemenea, amintim că actrița Maia Morgenstern evoluează și într-un alt proiect de televiziune lansat în această toamnă. Ea face parte din distribuția serialului Fructul oprit, de la Antena 1, care a ajuns la sezonul doi.

Larry Maronese, regizor:

„Primăverii este o comedie spumoasă în care sperăm ca telespectatorii să se regăsească. Povestea este ofertantă, chimia între actori perfectă, iar momentele amuzante se ţin lanţ. Mătuşa Florina, interpretată de actriţa Maia Morgenstern, aduce în casa ei din Primăverii doi nepoţi, alături de familiile lor.

Pentru a deveni moştenitorii imobilului estimat la 3 milioane de euro, aceştia trebuie să stea alături de ea 10 ani şi să se supună regulilor casei.”

Citește și: 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu