Skip to main content

TVR pregătește un late night show pe tronsonul lăsat liber de Pătraru. Cine ar putea să-l prezinte

 
TVR pregătește un late night show pe tronsonul lăsat liber de Pătraru. Cine ar putea să-l prezinte

TVR se pregătește de grila de toamnă. Postul public va avea un late night show pe tronsonul lăsat liber de Dragoș Pătraru și Starea Nației. Cine este "în cărți" pentru a fi prezentator?

Din informațiile Paginademedia.ro, TVR este în discuții cu Cosmin Tudoran, fost Cassa Loco, pentru a prezenta emisiunea de seară. Late night show-ul ar urma să fie produs, dacă trece de Consiliul de Administrație, de compania Blockbuster Media, potrivit informațiilor Paginademedia.ro. 

Următoarea ședință CA, în care se va definitiva grila de toamnă a postului public, ar trebui să aibă loc în următoarele zile. 

Publicitate

TVR a depus deja la CNA noua structură a grilelor sale de toamnă, așa cum cere legislația audiovizuală. Forul audiovizual a și aprobat noile grile.

Printre schimbările din grila TVR 1: 

 • Se modifică programul Știrilor de dimineață, care din primăvară începeau 6.30, până la ora 9.45. Acum matinalul apare de la 7.00, la ora 10.00.
 • Emisiunea magazin de actualitate își mărește acoperirea, de la 10.00, la 13.30.
 • Talk show-ul politic, România 9, prezentat de Ionuț Cristache, se reduce cu jumătate de oră. Emisiunea apare în grila de toamnă cu o oră, de la 21.00, la 22.00, față de 21.00 - 22.30, cum a fost în primăvară. 
 • După România 9, în grila TVR 1 apare o emisiune de Publicistică (lunea) și un serial în zilele de marți, miercuri și joi. 
 • Apare o nouă emisiune de divertisment, sâmbăta, de la 21.00. 
 • Duminica, tot de la 21.00, apare o emisiune-concurs folcloric. Cel mai probabil Vedeta populară, emisiunea prezentată de Iuliana Tudor. 

Structura programe TVR 1, toamnă 2018

Structura de programe TVR 2, toamnă 2018

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Hai Obae cu stirea: “Patraru a triplat audienta Prima TV”. Deja revista Capital a scris un articol. Te-a intrecut. Tu scriai articole doar cu dublarea audientei. Adevarul e ca de cand apare pe Prima TV Patraru rar e pe locul 1, e pe 2 sau 3. Cum sare si el calul o data pe luna si ajunge pe locul 1, baga stire sa se mandreasca sponsorii ca face bine pe comercial.
 • spatiu liber ? pai dati-l tot lui cristoiu si poetului dezident ( i-am uitat numele ) ala care gateste in numele poporului ca astia spun ceea ce vreti sa auziti
 • "poate afli ca nu e exista “se merita” si dupa aia poti sa te oftici ca nu iese cascavalul."
  Nu mai abera pe aici, "Mile". I-ai citit blogul pana acum ? Ai intrat pe facebook-ul lui ?
 • Dorule, mai citeste si tu o carte, poate afli ca nu e exista “se merita” si dupa aia poti sa te oftici ca nu iese cascavalul.
 • "Patraru spune adevarul!!??? Patraru spune ce trebuie sa spuna ca sa ii iasa banu, copilule. Principii nema."
  Nici nu se merita sa iti raspund, "Livia Pila", "mile", "Mile", "Razvan" sau ce conturi mai ai tu... I-ai citit blogul pana acum ?
 • Patraru spune adevarul!!??? Dorule, cati ani ai? 5? Patraru spune ce trebuie sa spuna ca sa ii iasa banu, copilule. Principii nema.
 • "Petrisoare, nu mai bagi si tu o stire cum dubleaza Patraru audienta PrimaTV?"
  "Mile", sau "Livia Pila", mai iti faci multe conturi ? Si la ce te intereseaza audienta lui Patraru, daca oricum nu te uiti la emisiuni ? Si ce ? Te-ai suparat ca Patraru spune adevarul ?
 • Petrisoare, nu mai bagi si tu o stire cum dubleaza Patraru audienta PrimaTV? De cand a intrat pe post e mai tot timpul pe locul doi sau trei, ce sa mai vorbim de dublare. De aia s-a victimizat cat a putut la TVR in speranta ca va ramane, pt ca acolo era prima emisiune si beneficia de castiguri suplimentare. La TVR special erau programate emisiunile la ore nepotrivite ca sa nu faca audienta si Patraru beneficia de lucrul asta. La PrimaTV nu e pe primul loc pt ca are concurenta reala. Dar scuza-ma tu scrii stiri care iti convin. Dorule, ne mai ofticam si noi un pic? Nu mai iese cascavalul din bani publici?

Trimite un comentariu