Skip to main content

Ultimul trib începe săptămâna viitoare la Antena 1

 
Ultimul trib începe săptămâna viitoare la Antena 1

Antena 1 anunță noua dată de debut a show-ului Ultimul Trib. Producția ar fi trebuit să înceapă pe 6 septembrie, însă a fost amânată și înlocuită cu filme. 

Potrivit reprezentanților postului, show-ul Ultimul trib, filmat în Madagascar, va debuta pe 13 septembrie, de la 20.00. Producția a fost programată de postul TV joia și vinerea.  

Publicitate

„Ultimul Trib” este un reality-show adaptat după formatul „Nomads”, în care trei triburi - unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând - sunt supuse unor probe de forță. Cei 21 de concurenți luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro. 

Cele trei triburi se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câștigător va fi cazat într-un resort de lux, cel de pe locul doi va ajunge într-un sat alături de localnici, unde membrii tribului vor fi nevoiți să trăiască în același mod în care o fac și aceștia. Cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime.

 • Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi.
 • Tribul oamenilor de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra.
 • Cel de-al treilea trib, al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • "Da' comentatori e si aici multi si inculti. Si patimasi pe deasupra. Si grei de cap."
  Bine ca te recunosti, "mile"...
 • @Durule - e mizerii si alea de la antena. Mai ales de la antena. Da' comentatori e si aici multi si inculti. Si patimasi pe deasupra. Si grei de cap.
 • @marian pe mine nu ma intereseaza ce prefera publicul, eu o sa urmaresc "Ultimul Trib" pentru ca imi place ideea de emisiune si are acea gașca de vedete care ma înveselește cu care o sa și țin.Nici pe tine nu ar trebui sa te intereseze adica sincer nu castigi nimic daca ii ridici in slavi pe aia de la pro, cum nici mile pe cei de la A1.Fiecare urmareste ce vrea la urma urmei fiecare post tv are emisiunile lui dominante si presimt ca astea care apar in toamna o sa inlocuiasca formate vechi care s-au dus pe rapa anul asta.
 • We *** , tu asta cu numele asta de *** "mile" esti cel mai penibil si cel mai prost om de pe pamant; ai vazut ca sunt mai multi fani pro si mai putini ai antenei , te-ai dat de partea lor! Esti jalnic!
 • "Publicul e prost si inghite toate mizeriile de la tv."
  "mile", dupa mintea ta, cand "Antena 1" e lider are programe de calitate. Iar cand "Pro TV" sau "Kanal D" sunt lideri au numai "mizerii"...
 • Costi cu tot respectul sa vedem ce prefera publicul pro sezon nou Las F, si seralul Triplusec , Exatlon , si Ultimul trib , vom vedea cine castiga pun pariu ca va fi 1 pro 2 antena 3 exatlon parerea mea
 • Ziceați ca Antena a anulat emisiunea ca sa fuga de Exatlon.Tot in zilele cu Exatlon se baga si nu non-stop ca aia de la Kanal D, doar 2 zile ceea ce este de ajuns.
 • Chiar sunt curios dacă reuseste sa salveze antena toamna asta. Nu îmi dau seama dacă faptul ca Exatlon nu strălucește va fi un avantaj sau dezavantaj pentru o emisiune în același gen.

Trimite un comentariu