Skip to main content

Schimbări majore la Digi. Director nou, de la Pro TV. Prelipceanu rămâne în structură. Unul dintre fondatorii PS News, în conducerea postului

 
Cosmin Prelipceanu
Cosmin Prelipceanu

Digi24 anunţă o nouă structură de conducere a Digi24. Televiziunea de ştiri a grupului Digi va avea o structură de coordonare formată din patru membri:

Publicitate
  • Robert Găinescu, fost Pro TV, devine directorul Digi 24 (funcţie care până acum nu exista în cadrul televiziunii)
  • Anca Mireanu, fondatoarea PSNews.
  • Cosmin Prelipceanu, realizatorul principalului talk-show al postului încă de la înfiinţare
  • Mihai Dinei, membru în Consiliul de Administraţie al RCS&RDS

Serghei Bulgac, CEO al Grupului Digi | RCS & RDS

„În numele Grupului Digi, le urez bun venit lui Robert şi Ancăi. Oamenii sunt o resursă importantă, iar rezultatele obţinute de postul Digi 24 se datorează unei echipe care crede în valori profesionale de necontestat precum echidistanţa şi informaţia corect tratată jurnalistic. Astăzi, Digi 24 este cea mai credibilă televiziune de ştiri din România⃰, aşa cum indică studii independente realizate de instituţii respectabile, precum Reuters Institute şi Universitatea Oxford. Obiectivul nostru este să ne menţinem standardele de profesionalism, să oferim în continuare ştiri şi emisiuni care îi fac pe telespectatorii noştri mai informaţi şi, deci, mai puternici.

Digi 24 este un produs media cu o contribuţie importantă la valoarea brand-ului Digi şi unul dintre generatorii unui conţinut informaţional premium în ţara noastră. De la lansarea din 2012 şi până în prezent, staţia şi-a construit o poziţionare solidă pe piaţa de profil. Graţie pasiunii echipei redacţionale, profesioniştilor din activităţile de producţie şi din online, Digi 24 este un reper în mass-media din România. Modificările organizaţionale anunţate sunt o reflectare a angajamentului grupului faţă de publicul postului Digi 24 – acela de a rămâne primii care le prezintă informaţiile relevante, într-un mod obiectiv, complet şi integrat.”

Carte de vizită:

Robert Găinescu (42 de ani) este un jurnalist de televiziune cu o experienţă ce se întinde pe mai bine de 20 de ani, fiind unul dintre producătorii principalei ediţii a „Ştirilor Pro TV”, timp de peste 16 ani.

Anca Mireanu (42 de ani) s-a format în zona de consultanţă şi analiză politică şi are o bogată experienţă în presa online, fiind fondator al unor portaluri de ştiri politice şi sociale.

Cosmin Prelipceanu (44 de ani) este realizator-prezentator al emisiunii „Jurnalul de Seară”.

Mihai Dinei (49 de ani) este membru al Consiliului de Administraţie al RCS & RDS S.A. din 2003 şi lucrează în cadrul companiei din 1999.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu Ionita Radu Ionita
    Prelipceanu a fost demis din toate functiile saptamana trecuta. Pentru cateva saptamani va mai ramane prezentator, adica exact la ce se pricepe cel mai putin. Egocentric, agresiv, incompetent și răzbunator, acest individ a tras Digi24 intr-o groapa neagră din care nu o va mai scoate nimeni.
  • mile mile
    ha ha ha!
  • gigi gigi
    Alta pravalie data pe mana unui glorios de la pro. O sa dureze maxim sase luni pana cand incepe marea prabusire. Specialistul *** este un ***, mare producator package si purtator de badge pe culoarele de la pro. Lipsa de solutii si anturajul *** adunat la digi I-au dus pe triliardarii erdees intr-o sona din care nu mai au alta scapare decat galeata cu bani in capul unor farseuri. Ce post era odata digi...
  • Gigi Berlogea Gigi Berlogea
    Se continua manelizarea si cocalarizarea trustului Digi via trustul PRO. Numai cand te uiti cum s-a schimbat politica editoriala la Digi Sport iti dai seama ca asta e directia in care se merge. Dar.. cum majoritatea populatiei am descris-o prin cele doua cuvinte de mai sus, probabil se merge in directia corecta.
  • Dorina Dorina
    Securisti!
  • Steliade Steliade
    Sa *** , ca ma lasat fara servici in 2000 , ca nu am vrut sa fiu membru , si acuma cu 36 ani vechime si 65 ani impliniti am o pensie de 1040 lei , numai medicamentele ma costa 800 lei , daca Iliescu nu schimba varsta pensionari la 65 ani era mult mai bine , blestematul ***.
  • Carmencita, chiar ea Carmencita, chiar ea
    Hello, pipălşi, dar chiar va e teama. Eu va zic asa: tocmai v-a lovit un noroc nesperat. Directorul vostru va fi un om f tarre. Nu e aia de la antene. E ala de la pro. Voi ingestati jurnale de la pro. So. Aveti doar de castigat. Ca e freamat in redactie, va inteleg. Asa v-au obisnuit unii, ca se vine cu gasca. Socul maxim.pt voi va fi ca omul nu injura, asa cum stiti voi sa faceti televiziune. Plecati urechea. Atat.
  • Danielb Danielb
    Cititi un pic psnews si va veti da seama cam incotro se va duce digi24. Pacat. Traiasca psd
  • Georgescu Georgescu
    Bun, si cum poate fi interpretata acestaa schimbare? Ca o incercare de indepartare soft a lui Prelipceanu si de renuntare la actuala orientare editoriala echilibrata a postului?
  • johhny bravo johhny bravo
    Poporul minus mile
  • Gogu Pintenogu Gogu Pintenogu
    Margareta care popor
  • Adi Adi
    Recunosc, nu am auzit de cei doi.Si nici de psnews. Impottant e sa nu schimbe macazul din punct devedere editorial.
  • Bogman Margareta Bogman Margareta
    Faceti Romania,mare!Indrazniti sa spuneti adevarul ,nu dezinformati!Va iubeste poporul!

Trimite un comentariu

sus