Skip to main content

Schimbări majore la Digi. Director nou, de la Pro TV. Prelipceanu rămâne în structură. Unul dintre fondatorii PS News, în conducerea postului

 
Schimbări majore la Digi. Director nou, de la Pro TV. Prelipceanu rămâne în structură. Unul dintre fondatorii PS News, în conducerea postului
Cosmin Prelipceanu

Digi24 anunță o nouă structură de conducere a Digi24. Televiziunea de știri a grupului Digi va avea o structură de coordonare formată din patru membri:

 • Robert Găinescu, fost Pro TV, devine directorul Digi 24 (funcție care până acum nu exista în cadrul televiziunii)
 • Anca Mireanu, fondatoarea PSNews.
 • Cosmin Prelipceanu, realizatorul principalului talk-show al postului încă de la înființare
 • Mihai Dinei, membru în Consiliul de Administrație al RCS&RDS 
Publicitate

Serghei Bulgac, CEO al Grupului Digi | RCS & RDS

„În numele Grupului Digi, le urez bun venit lui Robert și Ancăi. Oamenii sunt o resursă importantă, iar rezultatele obținute de postul Digi 24 se datorează unei echipe care crede în valori profesionale de necontestat precum echidistanța și informația corect tratată jurnalistic. Astăzi, Digi 24 este cea mai credibilă televiziune de știri din România⃰, așa cum indică studii independente realizate de instituții respectabile, precum Reuters Institute și Universitatea Oxford. Obiectivul nostru este să ne menținem standardele de profesionalism, să oferim în continuare știri și emisiuni care îi fac pe telespectatorii noștri mai informați și, deci, mai puternici.

Digi 24 este un produs media cu o contribuție importantă la valoarea brand-ului Digi și unul dintre generatorii unui conținut informațional premium în țara noastră. De la lansarea din 2012 și până în prezent, stația și-a construit o poziționare solidă pe piața de profil. Grație pasiunii echipei redacționale, profesioniștilor din activitățile de producție și din online, Digi 24 este un reper în mass-media din România. Modificările organizaționale anunțate sunt o reflectare a angajamentului grupului față de publicul postului Digi 24 – acela de a rămâne primii care le prezintă informațiile relevante, într-un mod obiectiv, complet și integrat.” 

Carte de vizită: 

Robert Găinescu (42 de ani) este un jurnalist de televiziune cu o experiență ce se întinde pe mai bine de 20 de ani, fiind unul dintre producătorii principalei ediții a „Știrilor Pro TV”, timp de peste 16 ani.

Anca Mireanu (42 de ani) s-a format în zona de consultanță și analiză politică și are o bogată experiență în presa online, fiind fondator al unor portaluri de știri politice și sociale.

Cosmin Prelipceanu (44 de ani) este realizator-prezentator al emisiunii „Jurnalul de Seară”.

Mihai Dinei (49 de ani) este membru al Consiliului de Administrație al RCS & RDS S.A. din 2003 și lucrează în cadrul companiei din 1999.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Prelipceanu a fost demis din toate functiile saptamana trecuta. Pentru cateva saptamani va mai ramane prezentator, adica exact la ce se pricepe cel mai putin. Egocentric, agresiv, incompetent și răzbunator, acest individ a tras Digi24 intr-o groapa neagră din care nu o va mai scoate nimeni.
 • Alta pravalie data pe mana unui glorios de la pro. O sa dureze maxim sase luni pana cand incepe marea prabusire. Specialistul *** este un ***, mare producator package si purtator de badge pe culoarele de la pro. Lipsa de solutii si anturajul *** adunat la digi I-au dus pe triliardarii erdees intr-o sona din care nu mai au alta scapare decat galeata cu bani in capul unor farseuri. Ce post era odata digi...
 • Se continua manelizarea si cocalarizarea trustului Digi via trustul PRO. Numai cand te uiti cum s-a schimbat politica editoriala la Digi Sport iti dai seama ca asta e directia in care se merge. Dar.. cum majoritatea populatiei am descris-o prin cele doua cuvinte de mai sus, probabil se merge in directia corecta.
 • Sa *** , ca ma lasat fara servici in 2000 , ca nu am vrut sa fiu membru , si acuma cu 36 ani vechime si 65 ani impliniti am o pensie de 1040 lei , numai medicamentele ma costa 800 lei , daca Iliescu nu schimba varsta pensionari la 65 ani era mult mai bine , blestematul ***.
 • Hello, pipălşi, dar chiar va e teama. Eu va zic asa: tocmai v-a lovit un noroc nesperat. Directorul vostru va fi un om f tarre. Nu e aia de la antene. E ala de la pro. Voi ingestati jurnale de la pro. So. Aveti doar de castigat. Ca e freamat in redactie, va inteleg. Asa v-au obisnuit unii, ca se vine cu gasca. Socul maxim.pt voi va fi ca omul nu injura, asa cum stiti voi sa faceti televiziune. Plecati urechea. Atat.
 • Bun, si cum poate fi interpretata acestaa schimbare? Ca o incercare de indepartare soft a lui Prelipceanu si de renuntare la actuala orientare editoriala echilibrata a postului?
 • Recunosc, nu am auzit de cei doi.Si nici de psnews. Impottant e sa nu schimbe macazul din punct devedere editorial.

Trimite un comentariu