Skip to main content

Un nou serial animat începe astăzi la Cartoon Network. Postul pentru copii lansează și un nou sezon din Uimitoarea lume a lui Gumball

 
Un nou serial animat începe astăzi la Cartoon Network. Postul pentru copii lansează și un nou sezon din Uimitoarea lume a lui Gumball

Un nou serial animat de comedie începe astăzi la Cartoon Network. De asemenea, tot astăzi postul de televiziune pentru copii va lansa un nou sezon din Uimitoarea lume a lui Gumball. 

Noul desen Măr și Ceapă va începe luni, 10 septembrie, de la ora 18:40. Serialul de comedie îi prezintă pe Măr și Ceapă, doi prieteni care au decis să-și părăsească orașele natale pentru a experimenta viața într-un oraș mare.

Publicitate

Cei doi prieteni se angajează în nenumărate aventuri comice, venind cu perspective noi și neașteptate asupra vieții moderne. Animația Măr și Ceapă este creată de George Gendi și produsă în Studiourile Cartoon Network și a fost dezvoltat în cadrul Programului Artiștilor Cartoon Network. 

Cartoon Network va lansa astăzi cel de al şaselea sezon al animaţiei Uimitoarea lume a lui Gumball. Acesta este programat de luni până vineri, de la ora 17.55.

Gumball, o pisică albastră, alături de familia sa și de prietenul său Darwin, un peștișor de aur, cutreieră și explorează neobișnuitul oraș Elmore. Serialul este creat de către Ben Bocquelet, regizat de Mic Graves și produs de Sarah Fell. 

 

 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu