Skip to main content

What's Up s-a retras din show-ul Exatlon. Cum a explicat cântăreţul decizia

 
What's Up s-a retras din show-ul Exatlon. Cum a explicat cântăreţul decizia

Cântăreţul What's Up (Marius Ivancea), concurent în sezonul al doilea al Exatlon, a abandonat competiţia de la Kanal D. Artistul, membru al echipei Faimoşilor, a părăsit competiţia în urma unei dispute cu Lili Sandu, scrie Adevărul.

Publicitate

Cosmin Cernat, prezentatorul show-ului, a anunţat în ediţia de miercuri decizia luată de What's Up şi totodată a explicat, pe scurt, ce a stat în spatele deciziei:

„A venit momentul să vă explic care este, pe scurt, situaţia lui What’s Up. Din păcate, el nu mai poate continua. Exatlonul este un concurs extrem de dificil, cu probe foarte dure. El a hotărât să renunţe. Îi dorim cu toţii mult succes în cariera lui artistică.“

What's Up le-a spus colegilor săi că "n-am mai rezistat psihic, îmi cer scuze".

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    Nici ca ma intereseaza cantaretu asta de manele.
  • Lia Lia
    What's UP mai bine ca si cantaret decat concurent https://www.youtube.com/watch?v=irDhEwgRRMs
  • mile mile
    credeam ca e vorba de whatsup...aplicatia aia de pe telefon. Cine-i si pacaliciu asta?
  • Bibilica Bibilica
    Nu trebuia sa-l lase sa plece, era singura persoana penibila care le marea cota de audienta.
  • geo geo
    Nu este nici primul si nici ultimul care renunta
    S-au vazut si la altii - in „Alone” sau „Singuri” difuzat de History - cum indivizi foarte ok la prima vedere - triati cu f mare atentie din mii de candidati - au cedat dupa cateva zile de izolare, in Alaska.
    Cei de la Kanal D trebuiau sa faca o selectie mai buna a "vedetelor", sa prevada o scurta perioada de acomodarea 2 - 3 zile - inainte de inceperea competitiei. Eventual sa deplaseze acolo o rezerva pentru fiecare din cele 3 categorii. Cat priveste individul si aerele pe care le afiseaza cu ochelarii de soare pe nas, aproape la fiecare iesire publica...
  • Claudiu Claudiu
    Le-a spus colegilor "să-i"??
  • F F
    Am înțeles că se descurca pe trasee, dar nu făcea fata psihic.

    Cat despre chestia asta cu sportivii sunt automat superiori, se vede ca nu. Lili a bătut o sportiva săptămână trecuta. Ei nu au fost aleși sa ajungă pana în finala, dar este naspa sa pleci prin abandon.
  • Adi Adi
    Daca la prima editie am inteles ca nu stiau ce-i asteapta, acum nu au nicio scuza.De apreciat si laudat whatsapp pentru ambitie dar Exatlon nu era pentru el.Acolo chiar e treaba serioasa.Cine crede ca daca merge la sala de 2-3 ori pe saptamana e bun pentru Exatlon se inseala.
  • Silvia Silvia
    Omul acesta a fost acuzat de violenta domestica, pe strada, impotriva prietenei lui, iar ea a sarit sa spuna ca ce s-a vazut nu a fost real. Astfel de oameni nu au constructia interioara a unui sportiv, nu pot rezista la stres, nu au taria interioara a unui sportiv adevarat, care poate infrunta orice presiune. De aceea, intotdeauna le-am luat apararea sportivilor adevarati impotriva unor voci ca a Monicai Tatoiu (de exemplu), care a spus ca nu-ti trebuie creier sa dai cu sutul in minge. Ce intelege Tatoiu din sport si cum cladeste el caractere ???
  • LM LM
    Mă așteptam să fie eliminat printre primii sau să renunțe repede.
    Eu zic că greșeala este mai mult a celor de la Kanal D care nu trebuia să selecteze "vedete" de genul lui What's Up sau Lili Sandu, ci să alcătuiască echipa în totalitate din sportivi adevărați care pot face față competiției. Așa Faimoșii au fost un pic dezavantajați. Să vedem cine îl va înlocui.
  • bing bing
    o mare rusine! huuuooooo
    s-a inscris la Exatlon doar ca sa incurce treburile, sa se dea in spectacol

Trimite un comentariu

sus