Skip to main content

What's Up s-a retras din show-ul Exatlon. Cum a explicat cântărețul decizia

 
What's Up s-a retras din show-ul Exatlon. Cum a explicat cântărețul decizia

Cântărețul What's Up (Marius Ivancea), concurent în sezonul al doilea al Exatlon, a abandonat competiția de la Kanal D. Artistul, membru al echipei Faimoșilor, a părăsit competiția în urma unei dispute cu Lili Sandu, scrie Adevărul

Publicitate

Cosmin Cernat, prezentatorul show-ului, a anunțat în ediția de miercuri decizia luată de What's Up și totodată a explicat, pe scurt, ce a stat în spatele deciziei:

„A venit momentul să vă explic care este, pe scurt, situaţia lui What’s Up. Din păcate, el nu mai poate continua. Exatlonul este un concurs extrem de dificil, cu probe foarte dure. El a hotărât să renunţe. Îi dorim cu toţii mult succes în cariera lui artistică.“ 

What's Up le-a spus colegilor săi că "n-am mai rezistat psihic, îmi cer scuze".

 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Nu este nici primul si nici ultimul care renunta
  S-au vazut si la altii - in „Alone” sau „Singuri” difuzat de History - cum indivizi foarte ok la prima vedere - triati cu f mare atentie din mii de candidati - au cedat dupa cateva zile de izolare, in Alaska.
  Cei de la Kanal D trebuiau sa faca o selectie mai buna a "vedetelor", sa prevada o scurta perioada de acomodarea 2 - 3 zile - inainte de inceperea competitiei. Eventual sa deplaseze acolo o rezerva pentru fiecare din cele 3 categorii. Cat priveste individul si aerele pe care le afiseaza cu ochelarii de soare pe nas, aproape la fiecare iesire publica...
 • Am înțeles că se descurca pe trasee, dar nu făcea fata psihic.

  Cat despre chestia asta cu sportivii sunt automat superiori, se vede ca nu. Lili a bătut o sportiva săptămână trecuta. Ei nu au fost aleși sa ajungă pana în finala, dar este naspa sa pleci prin abandon.
 • Daca la prima editie am inteles ca nu stiau ce-i asteapta, acum nu au nicio scuza.De apreciat si laudat whatsapp pentru ambitie dar Exatlon nu era pentru el.Acolo chiar e treaba serioasa.Cine crede ca daca merge la sala de 2-3 ori pe saptamana e bun pentru Exatlon se inseala.
 • Omul acesta a fost acuzat de violenta domestica, pe strada, impotriva prietenei lui, iar ea a sarit sa spuna ca ce s-a vazut nu a fost real. Astfel de oameni nu au constructia interioara a unui sportiv, nu pot rezista la stres, nu au taria interioara a unui sportiv adevarat, care poate infrunta orice presiune. De aceea, intotdeauna le-am luat apararea sportivilor adevarati impotriva unor voci ca a Monicai Tatoiu (de exemplu), care a spus ca nu-ti trebuie creier sa dai cu sutul in minge. Ce intelege Tatoiu din sport si cum cladeste el caractere ???
 • Mă așteptam să fie eliminat printre primii sau să renunțe repede.
  Eu zic că greșeala este mai mult a celor de la Kanal D care nu trebuia să selecteze "vedete" de genul lui What's Up sau Lili Sandu, ci să alcătuiască echipa în totalitate din sportivi adevărați care pot face față competiției. Așa Faimoșii au fost un pic dezavantajați. Să vedem cine îl va înlocui.
 • o mare rusine! huuuooooo
  s-a inscris la Exatlon doar ca sa incurce treburile, sa se dea in spectacol

Trimite un comentariu