Skip to main content

Xtra Night Show-ul lui Dan Capatos are un nou co-prezentator, în locul Anisiei Gafton

 
Xtra Night Show-ul lui Dan Capatos are un nou co-prezentator, în locul Anisiei Gafton
Dan Captos are un nou coleg în echipa Xtra Night Show

Emisiunea de noapte a Antenei 1 are un nume nou în echipă. Începând de luni, 24 septembrie, de la 23.00, Dan Capatos are un nou coleg în echipă: Dorian Popa. El vine în locul Anisiei Gafton, care n-a mai intrat în emisiune la începerea noului sezon.

Publicitate

Alături de Capatos și Dorian Popa, în echipa de prezentatori Xtra Night Show mai sunt actorul Cătălin Bordea și DJ-ul Vika Jigulina (care l-a înlocuit pe DJ-ul Silviu Andrei).

Dorian Popa a intrat în emisiune imediat după ce a fost difuzată ediția Ultimul Trib în care acesta s-a accidentat la genunchi, deși emisiunea a fost filmată de mai multă vreme. 

În prima sa ediție, Dorian Popa (foto dreapta) va povesti despre experiența de la Ultimul Trib, anunță Antena 1.

„Logic că mă vedeam măcar până în finala ”Ultimul Trib”, însă Dumnezeu se pare că a avut alt plan pentru mine, plan pe care am decis să îl înfrunt cu același optimism și cu aceeași energie pe care le-am avut dintotdeauna. Mă bucur că am avut parte și de reversul proverbului ”Un rău nu vine niciodată singur” și că din această întâmplare tragică am ajuns prezentator la "Xtra Night Show". Sfătuiesc toți oamenii care trec prin momente grele în viață să nu își piardă speranța și să lupte pentru zilele mai bune ce vor veni”, spune Dorian Popa. 

Dan Capatos:

„De luni, „Xtra Night Show” intră în casele dumneavoastră în formula de bază, gândită în momentul în care Silviu și Anisia au ales alte proiecte personale. Sunt un om de echipă și un veteran al echipelor. Fie că vorbim de perioada cu Mircea N. Stoian și celebrul band al emisiunii din acea vreme, condus de Stefan Ciobanu, sau de formula cu Bordea și Silviu, apoi și Anisia, fie că vorbim de această nouă formulă cu Bordea, Dorian Popa și Vika Jigulina, spiritul rămâne același. Telespectatorii noștri fideli, care ne-au purtat în această aventură de 22 de sezoane și cărora le mulțumesc din postura de ultim mohican, vor regăsi aceeași stare de bună dispoziție. Dorian este un tip care te poate contamina cu optimismul său și cu pofta lui de viață, chiar și dintr-un scaun cu rotile, așa cum se va prezenta în platou, începând de luni. Așa că, putem spune că totul va merge ca pe roate... (râde). Trebuie doar să deschideți larg televizoarele. Dorian va porni pe primul lui drum profesional, după "Ultimul Trib". Hâtz, Johnule, să te ții!!!”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu