Skip to main content

AUDIENŢE. Bătălia „Exatloanelor”. Când trei aleargă, cine câştigă?

 
AUDIENŢE. Bătălia „Exatloanelor”. Când trei aleargă, cine câştigă?

În luna septembrie, piaţa de televiziune a fost "invadată" de emisiuni de aventură. Trei producţii, pe primele trei televiziuni.

Publicitate

Avem postul care a lansat trendul, Kanal D cu Exatlon cinci zile pe săptămână.

Avem Antena 1 cu un format aproape identic, Ultimul Trib, două ediţii pe săptămână (momentan) şi avem Pro TV, cu un format puţin diferit, dar care merge tot pe ideea de competiţie sportivă, cu doar o ediţie pe săptămână, duminica.

Kanal D a avut grijă să-şi programeze emisiunile astfel încât să se intersecteze cu ambele show-uri, de pe Antena 1 şi de pe Pro TV. A pus Exatlonul de miercuri până duminică (faţă de primul sezon când a fost de sâmbătă până miercuri).

Şi iată că am ajuns în septembrie, prima lună în care cele trei show-uri au concurat. Cum s-a văzut în audienţe? Avem un câştigător detaşat, pe toate targeturile de audienţă, Ninja Warrior, de pe Pro TV. Dar chiar şi aşa, cifrele emisiunii au fost undeva în media din Prime-Time a Pro TV (o medie destul de slabă în septembrie). Cifrele integrale AICI.

Iată mediile de audienţă ale show-urilor pe luna septembrie 2018:

NAŢIONAL.

 • Ninja Warrior (Pro TV) - 1.258.000 (7 rating)
 • Exatlon (Kanal D) - 1.041.000 (5,8 rtg)
 • Ultimul Trib (Antena 1) - 639.000 (3,6 rtg)

URBAN.

 • Ninja Warrior (Pro TV) - 622.000 (6,5 rating)
 • Exatlon (Kanal D) - 427.000 (4,4 rtg)
 • Ultimul Trib (Antena 1) - 327.000 (3,4 rtg)

COMERCIAL.

 • Ninja Warrior (Pro TV) - 330.000 (7,5 rating)
 • Ultimul Trib (Antena 1) - 173.000 (3,9 rtg)
 • Exatlon (Kanal D) - 162.000 (3,7 rtg)

Citeşte şi:

AUDIENŢE divertisment SEPTEMBRIE. Marile show-uri, start slab în audienţe, toamna aceasta. Visuri la cheie a încasat cea mai mare lovitură

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • "Doru
  17.10.2018 @ 18:55
  Toate sunt slabe ..."
  Inca un "troller"...

  Cum am mai zis, "Exatlon"="Ultimul Trib" pe comercial. Iar "Ninja Warrior" aproape dublu fata de "rivale". Probabil va mai fi un nou sezon la anul.
 • cel ma bun e ultimul trib chiar daca lumea se uita doar pe pro tv ...cel mai prost e cel al pro tv ..si daca falsez pt tine va avea audienta tind sa cred ca pro tv isi cumpara audientele pt ca nu inteleg de ce se uita atata lume ca vezi numai mizerii ..prima mizerie e serialul pt tarani las fierbinti ..2 o emisiune de toata jena care e lunea ..in afara de vocea romaniei nu ma pot uita la pro tv....exatlonul de la kanal e bun dar cam multe zile de difuzare..nu sunt fan antena 1 dar parca nu e atata tiganie ca la pro tv..nu mi place insula iubirii .nu mi place fructul nu mai stiu cum..astept asia expres care mi place...iar kanal d sa faca si alte emisiuni de divertisment ca altfel o sa piarda locul 3 sau 2 ca de cele mai multe ori se bate cu antena pt 2
 • Adi cred ca este cu mult peste *** de la antenuta si canalul , exista si umor nu scandaluri , si vedete de doi bani care mai fac si altceva ,,,,,,,,,,,,,
 • Toate sunt slabe ...

  Ninja Warrior (Pro TV) - 330.000 (7,5 rating)
  Ultimul Trib (Antena 1) - 173.000 (3,9 rtg)
  Exatlon (Kanal D) - 162.000 (3,7 rtg)

  Nu cred ce se va mai face un sezon din nici una! Exatlonul nu mai prinde deloc, Antena nu stie sa produca, iar Proul face sub medie
 • Toate cele trei show-uri au cifre mediocre ,nu mai zic de "Ultimul Trib" care are cifre sub media postului Antena 1. Ramane de vazut daca mai cresc în lunile de iarna,si aici ma refer la productiile "Ultimul Trib" si " Exatlon" Ninja Warrior este pe sfarsite!
 • Prostie mai mare decat Ninja greu de vazut! Dar, romanu, inghite si asta.

Trimite un comentariu

sus