Skip to main content

Bursucu, în locul lui Giani Kiriţă la emisiunea Vulturii de noapte

 
Bursucu, în locul lui Giani Kiriţă la emisiunea Vulturii de noapte

Bursucu devine vultur. Fostul coregraf Adrian Cristea, cunoscut sub numele Bursucu, va prezenta late night show-ul „Vulturii de noapte”.

Publicitate

Acesta se alătură prezentatorilor Victor Slav şi Cătălin Cazacu, anunţă Kanal D.

Bursucu îl va înlocui pe Giani Kiriţă care a plecat în Republica Dominicană în calitate de antrenor la Exatlon încă de acum o lună, după cum a menţionat Paginademedia.ro aici.

„Eu nu iti voi lua locul in emisiune, pentru ca unul este Giani Kirita. Stiu cat de mult ti-ai dorit sa te reintorci in Republica Dominicana, la Exatlon, si iti multumesc ca mi-ai dat ocazia sa fiu aici, cat timp tu vei fi plecat acolo", i-a transmis Bursucu lui Giani Kiriţă.

Citeşte şi:

FOTO. Noua emisiune a lui Giani Kiriţă şi Victor Slav debutează mâine. Primele imagini cu platoul

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Se pare ca e la moda la toate televiziunile acest "trend" (o vedeta la cat mai multe emisiuni)...
    O avem pe Andra la "Pro TV", pe Bartos; chiar si Andi Moisescu. La "Antena 1" e Varciu, Gina Pistol, vad ca a inceput si Bendeac. Acum e randul postului "Kanal D" cu Adrian Cristea, cunoscut sub numele "Bursucu" (in a 3 emisiune).
  • Nu inteleg ce cauta omul asta pe sticla. Carisma zero, simt al umorului la fel, nici macar nu arata foarte bine, sa compenseze.
    Evit sa ma uit la majoritatea emisiunilor in care e, doar pentru cat de antipatic este, pentru ca nu doar e slab din punct de vedere profesional, e si fudul.

Trimite un comentariu

sus