Skip to main content

Campanie inedită: "În filmele horror se varsă mult sânge. În viața reală să-l vărsăm cu un scop!" Ce primești dacă donezi?

 
Campanie inedită: "În filmele horror se varsă mult sânge. În viața reală să-l vărsăm cu un scop!" Ce primești dacă donezi?

Campanie inedită de Haloween. Lanțul de cinematografe Grand Cinema oferă bilete gratuite la film persoanelor care donează sânge. Invitațiile sunt valabile pentru filmele de groază care rulează în incinta mall-ului Băneasa, anunță reprezentanții cinema-ului.

Publicitate

"În filmele horror se varsă mult sânge. În viața reală să-l vărsăm cu un scop", spune afișul campaniei.

Campania se desfășoară cu ocazia Halloween-ului, în perioada 26 octombrie până pe 1 noiembrie. Donatorii de sânge trebuie să facă dovada donării la oricare dintre centrele de transfuzie. 

Pritre filmele care vor rula la cinema în perioada campaniei se numără Halloween, Goosebumps 2: Halloween bântuit, Blestemul celor rămași (I still see you), Sfârșitul vine noaptea (The night eats the world), Overlord sau Climax. 

Simona Manea, entertainment business unit marketing director:

“Grand Cinema & More își propune să atragă atenția asupra importanței donării de sânge și asigurării unor stocuri permanente, oferind o motivație în plus donatorilor obișnuiți sau ocazionali.” 

 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu