Skip to main content

Schimbare de format la „Chefi la cuţite”. Bontea, Scărlătescu şi Dumitescu vor fi „la cuţite” încă din faza ediţiilor pe nevăzute

 
Schimbare de format la „Chefi la cuţite”. Bontea, Scărlătescu şi Dumitescu vor fi „la cuţite” încă din faza ediţiilor pe nevăzute

Noul sezon din Chefi la cuţite vine cu o schimbare de format. Show-ul culinar, de la Antena 1, schimbă puţin regulile ediţiilor "pe nevăzute", anunţă reprezentanţii postului.

Publicitate

Chefii Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu se vor duela în preparate, la începutul fiecarei zi de audiţii. Ei vor găti contracronometru respectând o tema impusă, menţionează sursa citată. Miza va fi obţinerea unor amulete, care vor funcţionat ca nişte aşi din mânecă în confruntările pe echipe.

Cele 12 amulete le pot oferi antrenorilor avantaje cum ar fi blocarea unor concurenţi din echipele adverse pentru o perioadă determinată de timp. Avantajele nu mai sunt valabile în semifinală şi în finală.

Gina Pistol le va dezvălui la începutul probei miza amuletei puse la bătaie în ziua respectivă. Ulterior, trioul va trece, la rândul lui, prin emoţiile unui verdict "la cuţite", căci de fiecare dată vor fi jurizaţi de către un chef cu renume în sfera gastronomică.

Până acum, tensiunea între chefi începea abia după audiţii. În primele ediţii aceştia doar jurizau concurenţii care veneau în platou şi hotărau cine trece mai departe şi cine nu.

Reamintim că, al şaselea sezon al cooking-show-ului produs de Mona Segall începe luni, 29 octombrie.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    ""marian" lasa ca o sa mai tot proul este mai tare si fara Foa end compani."
    Cum am mai zis... "Trollul" e platiti bine la unele persoane pe acest site.

    Si ca sa fiu "on-topic", "Chefi la cutite" este singura emisiune de urmarit la "Antena 1". Celelalte, nu prea...
  • Doru Doru
    "marian" lasa ca o sa mai tot proul este mai tare si fara Foa end compani.
  • marian marian
    JK, chiar mi-a placut masterchef cand era Patrizia , Foa si ardeleanul , pacat ca i-a schimbat , ca dupa ei a decazut emisiunea
  • jk jk
    Mariane,stii ce mi-e ciuda?Ca lăudai recent masterchef dar la inceput tot cei 3 chefi erau si ca înjurături/bipuri tot pe acolo erau(daca nu mai mult)
  • Mile Mile
    Mareane , vad ca mori de ciuda sau ce
  • marian marian
    O emisiune de prost gust cu bipuri si injuraturi , sper sa aiba audientele , tribului lui Codruta , si pe deasupra nu pot sa dorm la noapte din cauza ca sau schimbat regulile , tot o emisiune de ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Trimite un comentariu

sus