Skip to main content

Schimbare de format la „Chefi la cuțite”. Bontea, Scărlătescu și Dumitescu vor fi „la cuțite” încă din faza edițiilor pe nevăzute

 
Schimbare de format la „Chefi la cuțite”. Bontea, Scărlătescu și Dumitescu vor fi „la cuțite” încă din faza edițiilor pe nevăzute

Noul sezon din Chefi la cuțite vine cu o schimbare de format. Show-ul culinar, de la Antena 1, schimbă puțin regulile edițiilor "pe nevăzute", anunță reprezentanții postului. 

Chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu se vor duela în preparate, la începutul fiecarei zi de audiții. Ei vor găti contracronometru respectând o tema impusă, menționează sursa citată. Miza va fi obținerea unor amulete, care vor funcționat ca niște ași din mânecă în confruntările pe echipe.

Publicitate

Cele 12 amulete le pot oferi antrenorilor avantaje cum ar fi blocarea unor concurenți din echipele adverse pentru o perioadă determinată de timp. Avantajele nu mai sunt valabile în semifinală și în finală. 

Gina Pistol le va dezvălui la începutul probei miza amuletei puse la bătaie în ziua respectivă. Ulterior, trioul va trece, la rândul lui, prin emoțiile unui verdict "la cuțite", căci de fiecare dată vor fi jurizați de către un chef cu renume în sfera gastronomică.

Până acum, tensiunea între chefi începea abia după audiții. În primele ediții aceștia doar jurizau concurenții care veneau în platou și hotărau cine trece mai departe și cine nu. 

Reamintim că, al șaselea sezon al cooking-show-ului produs de Mona Segall începe luni, 29 octombrie. 

 

 

 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • ""marian" lasa ca o sa mai tot proul este mai tare si fara Foa end compani."
    Cum am mai zis... "Trollul" e platiti bine la unele persoane pe acest site.

    Si ca sa fiu "on-topic", "Chefi la cutite" este singura emisiune de urmarit la "Antena 1". Celelalte, nu prea...
  • JK, chiar mi-a placut masterchef cand era Patrizia , Foa si ardeleanul , pacat ca i-a schimbat , ca dupa ei a decazut emisiunea
  • Mariane,stii ce mi-e ciuda?Ca lăudai recent masterchef dar la inceput tot cei 3 chefi erau si ca înjurături/bipuri tot pe acolo erau(daca nu mai mult)
  • O emisiune de prost gust cu bipuri si injuraturi , sper sa aiba audientele , tribului lui Codruta , si pe deasupra nu pot sa dorm la noapte din cauza ca sau schimbat regulile , tot o emisiune de ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Trimite un comentariu