Skip to main content

Chefi la cuţite revine pe TV de la sfârşitul lunii octombrie

 
Chefi la cuţite revine pe TV de la sfârşitul lunii octombrie

Chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu sunt din nou la cuţite. Antena 1 va lansa la finalul acestei luni al şaselea sezon al cooking-show-ului produs de Mona Segall.

Publicitate

Noul sezon va debuta pe 29 octombrie, în fiecare luni şi marţi de la ora 20.00.

Emisiunea Antenei 1 este printre cele ma puternice motoare de audienţă ale postului. În finala sezonului cinci, câştigată de concurentul lui Florin Dumitrescu, emisiunea a fost lider de audienţă cu peste 1,4 milioane de telespectatori din întreaga ţară. Pe publicul comercial, emisiunea a fost tot lider, cu cifre pese media Antenei în prime-time - 430.000 de telespectatori media, şi un rating de 9,7% (pe larg AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    "chefii au distrus masterchef in ultimul sezon , sunt foarte buni , merita"
    Dar rar trece de 10 puncte pe comercial (nici finala ultimului sezon nu a facut 10). Nu se compara cu "Las Fierbinti", "Vocea Romaniei"...

    Si finala "Romanii au talent" de anul acesta a fost peste finala "Chefi la cutite":
    https://www.paginademedia.ro/2018/06/audienta-finala-romanii-au-talent-2018
  • mile mile
    chefii au distrus masterchef in ultimul sezon , sunt foarte buni , merita
  • marian marian
    Razvan , nu mai ingenunghezi dupa audiente , nu te intereseaza ce a facut antenuta aseara , te anunt cu regret ca pro a sters cu antenuta ta iubita pe JOS
  • Mile Mile
    Iuli, așa aberezi tu sau ce
  • Expertul Expertul
    Cred ca X factor va fi mutat vinerea, avand in vedere ca Ultimul trib, emisiune produsa de Mona Segall, nu performeaza. @Cristi, Din informatiile mele, Asia Express va intra pe post la începutul anului 2019.
  • Razvan Putină Razvan Putină
    Iuli, de unde stii??
  • Iuli Iuli
    Asia Express incepe pe 14 si 15 ianuarie 2019!
  • F F
    @ cristi : este aproape sigur ca Asia Express este pentru anul viitor.
  • Cristi Cristi
    "Insula iubirii" a avut 12 episoade în sezonul I, 15 episoade în sezonul II și 17 episoade în sezonul III, iar acum sunt la episodul 13 din sezonul IV - duminică.

    "X-Factor" e abia-n etapa audițiilor și, de fiecare dată, se termina aproape de Crăciun, așa că e posibil să fie introdus duminica, în locul "Insulei iubirii", care, judecând după episoadele din sezoanele trecute, e aproape de final.

    "Fructul oprit" e abia la episodul 7, așa că probabil va continua miercurea, având în vedere că merge destul de bine. Zilele de luni și marți vor fi ocupate de "Chefi la cuțite" și-au anunțat că urmează să-nceapă sezonul 2 din "Asia Express" în scurt timp, care 100% va fi difuzat în două ediții pe săptămână, iar zilele rămase libere și consecutive ar fi joi și vineri, în locul "Ultimului Trib", care mă gândesc că urmează să se termine.

    O nouă variantă ar fi:

    Luni și marți - Chefi la cuțite.
    Miercuri - Fructul oprit (serial).
    Joi și vineri - Asia Express.
    Sâmbătă - Te cunosc de undeva.
    Duminică - X Factor.
  • claudiu claudiu
    Din 29 octombrie la Antena1 incepe Urme de cutit in Mille
  • marian marian
    Razvane atata te agiti cu audientele , sunteti primii cu fructul in gat ai citit pe situl celalalt ce mai vrei , poti sa te bucuri diferenta nu este mare , sa nu se mai laude ca a fost de la 19 ca ei in veci nu va bate stiirile pro , asa ca abtinete sa nu faci indigestie
  • marian marian
    Atata baga emisiunea aceasta cu cei trei urati pana o sa pateasca , ca Te cunosc din boscheti , te saturi sa te mai uiti la ea , pacat ca pro nu mai face Masterchef aceea era emisiune nu caricatura asta de emisiune cu atatea bipuri si injuraturi , sper sa aiba succesul , tribului lui Codruta
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Audientele de aseara???
  • F F
    Luni nu va avea probleme. Marți va fi când pe 1, când pe 2. Va avea un sezon mai ușor decât în primăvara.
  • florin florin
    x factor probabil va fi mutat vinerea la bataie cu vocea dar fara sanse

Trimite un comentariu

sus