Skip to main content

Comedy Central aduce al treilea sezon din Show de seară cu Viorel Dragu. Emisiunea își schimbă ora de difuzare

 
Comedy Central aduce al treilea sezon din Show de seară cu Viorel Dragu. Emisiunea își schimbă ora de difuzare

UPDATE. Postul TV a revenit cu o erată în care menționa că emisiunea Show de seară cu Viorel Dragu va debuta pe 8 octombrie, de la 22.00 și nu pe 1 octombrie așa cum anunțate inițial. 

Publicitate

Comedy Central aduce al treilea sezon din Show de seară cu Viorel Dragu, anunță reprezentanții postului. Late night show-ul românesc debutează astăzi, 1 octombrie, și vine cu o schimbare de oră. Dacă în primele două sezoane emisiunea a fost programată de la 20.00, în noul sezon, show-ul va fi de la 22.00.  

Scenariul este scris, în continuare, de echipa Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru și Cristi Popesco. Aceștia apar și în emisiune în postura de "corespondenți speciali."

Pentru acest sezon au fost anunțate 10 episoade, cu durata obișnuită de jumătate de oră.

"În al treilea sezon nu vor fi schimbări majore, pentru că am observat că în România schimbarea nu vine neapărat cu ceva bun. În ce privește echipa Show de seară, ea o să fie formată tot din Sorin, Sergiu, Cristi, Vio, Dan și Toma, pentru că am observat că în România nu este profitabil să împarți banii la mai mulți oameni.

Așa că o să ne punem toate speranțele în destin și noroc și, în caz că n-o să fie bine, avem pregătită o listă de scuze, explicații și dușmani care ne-au pus bețe în roate", a spus Viorel Dragu, gazda emisiunii. 

Formatul emisiunii analizează și dezbate, în cheie comică, anumite subiecte politice sau sociale, din societatea românească. Producția se vede, în reluare, miercuri - de la 11:30, vineri - de la 22.00, sâmbătă - de la 21.00 și duminică - de la ora 23.00.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu