Skip to main content

Jurnalistul Daniel Apostol se alătură grupului Intact, la Jurnalul și la Antena 3

 
Jurnalistul Daniel Apostol se alătură grupului Intact, la Jurnalul și la Antena 3

Jurnalistul Daniel Apostol, cu lungă experiență pe zona economică, trece în grupul Intact, unde a preluat funcția de director editorial al Jurnalului Național.

„El va conduce echipa de print și online din poziția de Director Editorial, alături de Adrian Cercelescu, care ocupă funcția de Redactor-Șef”, anunță reprezentanții grupului de presă.

Publicitate

În plus, Daniel Apostol va găzdui programul de educație economico-financiară și de business „Jurnalul de Economie”, care se va regăsi în grila Antenei 3. Totodată, va pregăti un program de întâlniri și dialoguri cu antreprenori, manageri și consultanți economici și financiari, care se va derula online și offline.

Jurnalist cu experiență de peste 27 de ani și cu expertiză în jurnalism economic de peste 18 ani, Daniel Apostol este cunoscut publicului atât din perioada emisiunilor realizate la postul de televiziune Money Channel, cât și prin articolele și comentariile semnate de-a lungul timpului în diverse publicatii (revista lunară Economistul, pe care o conduce în prezent, dar și DeBizz, Revista 22, Historia, Capital, InvestRomania).

Din 2015 până în prezent a realizat și interviurile exclusive “ProfitLive” și “Back in Business cu Daniel Apostol” la profit.ro. Este fondatorul programului de dezbateri adresat antreprenoriatului român, “România Durabilă” și este vicepreședinte al Asociației de Studii și Prognoze Economico-Sociale din România, ASPES.

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Un traseist clasic de presa. Le-a sfintit pe toate acum, nu stiu cum pun unii botul la acelasi bla bla de atatia ani :)

Trimite un comentariu