Skip to main content

Jurnalistul Daniel Apostol se alătură grupului Intact, la Jurnalul şi la Antena 3

 
Jurnalistul Daniel Apostol se alătură grupului Intact, la Jurnalul şi la Antena 3

Jurnalistul Daniel Apostol, cu lungă experienţă pe zona economică, trece în grupul Intact, unde a preluat funcţia de director editorial al Jurnalului Naţional.

Publicitate

„El va conduce echipa de print şi online din poziţia de Director Editorial, alături de Adrian Cercelescu, care ocupă funcţia de Redactor-Şef”, anunţă reprezentanţii grupului de presă.

În plus, Daniel Apostol va găzdui programul de educaţie economico-financiară şi de business „Jurnalul de Economie”, care se va regăsi în grila Antenei 3. Totodată, va pregăti un program de întâlniri şi dialoguri cu antreprenori, manageri şi consultanţi economici şi financiari, care se va derula online şi offline.

Jurnalist cu experienţă de peste 27 de ani şi cu expertiză în jurnalism economic de peste 18 ani, Daniel Apostol este cunoscut publicului atât din perioada emisiunilor realizate la postul de televiziune Money Channel, cât şi prin articolele şi comentariile semnate de-a lungul timpului în diverse publicatii (revista lunară Economistul, pe care o conduce în prezent, dar şi DeBizz, Revista 22, Historia, Capital, InvestRomania).

Din 2015 până în prezent a realizat şi interviurile exclusive “ProfitLive” şi “Back in Business cu Daniel Apostol” la profit.ro. Este fondatorul programului de dezbateri adresat antreprenoriatului român, “România Durabilă” şi este vicepreşedinte al Asociaţiei de Studii şi Prognoze Economico-Sociale din România, ASPES.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Biz Biz
    Un traseist clasic de presa. Le-a sfintit pe toate acum, nu stiu cum pun unii botul la acelasi bla bla de atatia ani :)

Trimite un comentariu

sus