Skip to main content

Din nou pe sticlă. Geanina Lungu s-a întors la România TV

 
Geanina Lungu
Geanina Lungu

Din nou la România TV. După mai bine de un an de absenţă de pe TV, Genina Lungu a revenit la pupitrul ştirilor România TV.

Publicitate

Geanina Lungu a intrat pe post chiar de astăzi, la ştirile de la 16.00 şi de la 18.00.

Geanina Lungu a lucrat la România TV încă de la lansarea postului, din 2011. Ea a prezentat ştirile pe mai multe tronsoane orare, dar în special ştirile din prime-time (intervalul 19.00 - 23.00). A plecat de la RTV în iunie, anul trecut, într-o perioadă dificilă pentru România TV, când postul avea probleme cu plata salariilor, după cum Paginademedia.ro a scris aici.
La începutul lui 2018, Lungu a dat probe alături de Vlad Ionescu, pentru a prezenta ştiri la TVR, după cum Paginademedia.ro anunţa în premieră AICI. Însă nu s-a concretizat nimic.

Înainte de România TV, ea a fost jurnalist pe sport la Realitatea TV şi la Telesport.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cezar Cezar
    Este o femeie deosebita frumoasa și desteapta, superbă. Felicitari
  • Rodica Rodica
    Este frumoasa si distinsa ! Da bine pe sticla !Sunteti rautacios !
  • Marcela Marcela
    Bravo Romania tv că ați convins-o să revină in media. Se simțea lipsa ei! Iar de la Rom.Tv e cea mai frumoasă și trece sticla.
  • calu lu fat-frumos calu lu fat-frumos
    Alexandra: Nu cred ca silicoane. Imi place sa cred ca nu. :D Cert e ca fata s-a plimbat prin toata lumea de ce a revenit langa Ciutacu ea stie. Pentru mine inseamna o retrogradare :)
  • Alexandra Alexandra
    Pai normal ca s-a intors la RTV doamna Geanina Lungu Gitlan. Ca doar sotul, ex picol prin Germania actual director de productie este hamalul lui Catrinel Gheorghe directoarea distinsului post de cultura. Si pana la urma cine sa o ia? Ca in afara de tona de siliconul din ......nu e nimic de ea.
  • Adi Adi
    Asta e cumva un articol platit, publicitar?
    Pe cine interesează cine este si ce face această fatucă???

Trimite un comentariu

sus