Skip to main content

Discovery, parteneriat cu organizatorul principalelor turnee de golf din SUA, pentru Golf TV, serviciu de streaming ce va fi disponibil și în România

 
Discovery, parteneriat cu organizatorul principalelor turnee de golf din SUA, pentru Golf TV, serviciu de streaming ce va fi disponibil și în România
Rory McIlroy – jucător de golf profesionist – foto Getty Images

Compania Discovery și PGA Tour, organizatorul principalelor turnee de golf din SUA, pregătesc lansarea la nivel internațional, inclusiv în România, a Golf TV,  un serviciu de streaming video dedicat pasionaților de golf.

Platforma va fi disponibilă de la 1 ianuarie 2019 și va transmite atât programele live ale principalelor turnee de golf, cât și programe la cerere.  

Publicitate

„GOLF TV va difuza peste 2.000 de ore de acțiune în direct în fiecare an, precum și un conținut premium extins, la cerere. Transmisiunile în direct vor include cele șase turnee care operează sub umbrela PGA TOUR și aproape 150 de alte turnee anuale – inclusiv THE PLAYERS Championship, FedExCup Playoffs și Presidents Cup”, anunță reprezentanții Discovery.

Discovery și PGA Tour s-au înțeles pe o perioadă de 12 ani, inclusiv cu privire la gestionarea drepturilor de televizare ale competițiilor sportive. 

PGA TOUR co-organizează peste 130 de turnee în cadrul PGA TOUR, PGA TOUR Champions, Web.com Tour, PGA TOUR Latinoamérica, Mackenzie Tour-PGA TOUR Canada, și PGA TOUR Series-China. Membrii PGA TOUR reprezintă cei mai buni jucători ai lumii, sportivi din 25 de țări (85 de membri sunt din afara Statelor Unite).

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • cam multe canale cu golf in romania, o tara in care nu exista interes pentru sportul asta... cine e interesat de asa ceva?

Trimite un comentariu