Skip to main content

Discovery, parteneriat cu organizatorul principalelor turnee de golf din SUA, pentru Golf TV, serviciu de streaming ce va fi disponibil şi în România

 
Rory McIlroy – jucător de golf profesionist – foto Getty Images
Rory McIlroy – jucător de golf profesionist – foto Getty Images

Compania Discovery şi PGA Tour, organizatorul principalelor turnee de golf din SUA, pregătesc lansarea la nivel internaţional, inclusiv în România, a Golf TV, un serviciu de streaming video dedicat pasionaţilor de golf.

Publicitate

Platforma va fi disponibilă de la 1 ianuarie 2019 şi va transmite atât programele live ale principalelor turnee de golf, cât şi programe la cerere.

„GOLF TV va difuza peste 2.000 de ore de acţiune în direct în fiecare an, precum şi un conţinut premium extins, la cerere. Transmisiunile în direct vor include cele şase turnee care operează sub umbrela PGA TOUR şi aproape 150 de alte turnee anuale – inclusiv THE PLAYERS Championship, FedExCup Playoffs şi Presidents Cup”, anunţă reprezentanţii Discovery.

Discovery şi PGA Tour s-au înţeles pe o perioadă de 12 ani, inclusiv cu privire la gestionarea drepturilor de televizare ale competiţiilor sportive.

PGA TOUR co-organizează peste 130 de turnee în cadrul PGA TOUR, PGA TOUR Champions, Web.com Tour, PGA TOUR Latinoamérica, Mackenzie Tour-PGA TOUR Canada, şi PGA TOUR Series-China. Membrii PGA TOUR reprezintă cei mai buni jucători ai lumii, sportivi din 25 de ţări (85 de membri sunt din afara Statelor Unite).

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bibica bibica
    cam multe canale cu golf in romania, o tara in care nu exista interes pentru sportul asta... cine e interesat de asa ceva?

Trimite un comentariu

sus