Skip to main content

Revista ELLE, acum și în "varianta" TV. Emisiune la Prima TV

 
Revista ELLE, acum și în "varianta" TV. Emisiune la Prima TV

ELLE România, revistă din portofoliul Ringier România, va apărea și în "variantă" TV. Revista de modă și beauty pentru femei lansează un proiect televizat în parteneriat cu postul de televiziune Prima TV, de la finalul acestei săptâmâni.

Producția ELLE on TV va fi lansată duminică, 7 octombrie, de la ora 13:30. Emisiunea este programată săptămânal, la aceeași oră. 

Publicitate

Gazda emisiunii va fi Roxana Voloșeniuc, redactor-șef al revistei de 20 de ani. Aceasta împreună cu invitații și editorii publicației vor discuta subiecte din lumea modei, a cosmeticelor și a tratamentelor de îngrijire.

Vor prezenta cele mai importante fashion week-uri din lume, elemente din moda străzii, "secrete" din dulapurile vedetelor, dar și trucuri de machiaj de la cei mai cunoscuți make-up artiști, anunță Ringier. De asemenea, vor dezbate și subiecte tabu despre societatea contemporană.

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu stiu daca va mai amintiti, dar in 2004-2005, Prima TV a mai colaborat cu Ringier pentru variantele TV ale publicatiilor Capital (sub numele de Capital TV, emisiune difuzata ulterior si pe Realitatea TV, Kanal D, B1 TV si Romania TV) si ProSport (sub numele de ProSport Show).

    P.S.: Capital si ProSport faceau parte din Ringier pe vremea aia, acum fac parte din alte trusturi (Capital de EVZ-Capital, iar ProSport de Mediafax; exista doar online, nu mai exista in print ca pe vremea lui Sarbu).

Trimite un comentariu