Skip to main content

Revista ELLE, acum şi în "varianta" TV. Emisiune la Prima TV

 
Revista ELLE, acum şi în "varianta" TV. Emisiune la Prima TV

ELLE România, revistă din portofoliul Ringier România, va apărea şi în "variantă" TV. Revista de modă şi beauty pentru femei lansează un proiect televizat în parteneriat cu postul de televiziune Prima TV, de la finalul acestei săptâmâni.

Publicitate

Producţia ELLE on TV va fi lansată duminică, 7 octombrie, de la ora 13:30. Emisiunea este programată săptămânal, la aceeaşi oră.

Gazda emisiunii va fi Roxana Voloşeniuc, redactor-şef al revistei de 20 de ani. Aceasta împreună cu invitaţii şi editorii publicaţiei vor discuta subiecte din lumea modei, a cosmeticelor şi a tratamentelor de îngrijire.

Vor prezenta cele mai importante fashion week-uri din lume, elemente din moda străzii, "secrete" din dulapurile vedetelor, dar şi trucuri de machiaj de la cei mai cunoscuţi make-up artişti, anunţă Ringier. De asemenea, vor dezbate şi subiecte tabu despre societatea contemporană.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dana dana
    destul de interesanta
  • Yonutz96 Yonutz96
    Nu stiu daca va mai amintiti, dar in 2004-2005, Prima TV a mai colaborat cu Ringier pentru variantele TV ale publicatiilor Capital (sub numele de Capital TV, emisiune difuzata ulterior si pe Realitatea TV, Kanal D, B1 TV si Romania TV) si ProSport (sub numele de ProSport Show).

    P.S.: Capital si ProSport faceau parte din Ringier pe vremea aia, acum fac parte din alte trusturi (Capital de EVZ-Capital, iar ProSport de Mediafax; exista doar online, nu mai exista in print ca pe vremea lui Sarbu).

Trimite un comentariu

sus