Skip to main content

Patrizia Paglieri are emisiune la TV Paprika, de săptămâna viitoare

 
Patrizia Paglieri are emisiune la TV Paprika, de săptămâna viitoare

Patrizia Paglieri revine pe TV. Va prezenta „Ca la mama acasă - cu Patrizia Paglieri”, din 15 octombrie, de luni până vineri, de la ora 21:00, la TV Paprika.

Publicitate

Noua vedetă de la TV Paprika i se alătură, astfel, lui Antonio Passarelli. Născută în Bahamas, Patrizia a copilărit în Italia, dar locuieşte în România din 1992 şi este cunoscută graţie rolului de jurat din sezoanele 4 şi 5 ale emisiunii „MasterChef”.

Emisiunea „Ca la mama acasă – cu Patrizia Paglieri” a fost filmată la sfârşitul acestei veri, în studioul TV Paprika din Ungaria, iar invitatul special al Patriziei este chiar fiul ei de 22 de ani, Francesco.

Bazându-se pe ingrediente la îndemâna tuturor (de la busuioc, ciuperci de pădure, până la zmeură sau mălai), Patrizia găteşte fusion, făcând o combinaţie între bucătăriile italiană, românească şi internaţională.

Fiecare episod prezintă câte două reţete şi este dat în reluare a doua zi, de la ora 11:00.

Patrizia Paglieri:

„Cred că emisiunea mi se potriveşte, am acceptat propunerea TV Paprika pentru că în format am făcut exact ce iubesc să fac: am gătit. Am acceptat imediat şi sunt foarte încântată de cum a ieşit produsul final, sper să placă şi publicului. La filmări a fost super, pentru că am găsit la faţa locului o echipă foarte, foarte simpatică şi competentă, care m-a făcut să mă simt foarte bine şi care mi-a uşurat munca.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • radu radu
    La ultimul sezon, decizia de schimbare a chefilor Masterchef nu a fost luata de producatori, ci de conducerea postului.
  • dana dana
    abia astept
  • saFimSeriosi saFimSeriosi
    bai...eu nu cred ca e o lupta intre Antena si Pro....e clar ca unii suntem prea aprigi inclusiv in exprimare, cand putem aduce argumente de ce consideram ca e asa sau asa...fara pic de ura si dusmanie inutila....da, e clar, aliasul mile sustine Antena1, fie ca lucreaza, sau doar ii place foarte mult programul de acolo..dar injuriile astea prostesti nu isi au rostul...la fel si ceilalti...haideti sa fim echilibrati....acum nici macar nu era vorba de cele 2 posturi... Patrizia exista ca bucatar si inainte si avea sanse sa ajuna la Paprika si fara sa fie cunoscuta... la ultima editie Chefi la cutite, Patrizia a dat note bucatarilor de acolo... inainte sa fie La cutite, bucatarii au prezentat formatul Hell's kitchen, difuzat de Pro2 simultan cu editii internationale...inainte prezentau MasterChef pe pro tv... inainte de asta Scarlatescu venea la Pro2 - AcasaTv - Acasa in bucatarie si gatea diverse retete....mai prezenta si pe la Paprika......care e problema?!
  • marian marian
    Doru cred ca a disparut Razvan si a aparut mile ceva nu se leaga aici , apropo VOCEA A STERS PE JOS CU ANTENUTA TA
  • Doru Doru
    Si "mile", e exact cum a zis "dani":
    "Chefi la cutite a reusit sa se ridice in absenta Masterchef."
  • Doru Doru
    "mori de ciuda postacule slugoi potevist"
    "mile", te supara adevarul ? O dai in diverse cand nu stii ce sa raspunzi ?
    Si aici este o stire cu o emisiune difuzata pe postul "TV Paprika". Ce legatura are "Masterchef" sau "Chefi la cutite" aici ?

    Apropo, de "Hell's Kitchen" ai uitat ? Cu actualii "chefi" din emisiunea culinara de pe "Antena 1". "Masterchef" avea dublu pe comercial:
    https://www.paginademedia.ro/2014/11/masterchef-hells-kitchen-cifrele-confruntarii-de-aseara-show-ul-de-pe-pro-tv-de-doua-ori-peste-hells-antena-1-pe-4
  • mihai mihai
    Domnule Mile, dar chefii la cuțite de la antene tot de la Pro TV au venit, deci de la Pro se dă ora exactă.
  • mile mile
    mori de ciuda postacule slugoi potevist
  • dani dani
    Masterchef nu a fost desfiintat de chefi la cutite, ci de incompetenta grosolana a producatorilor care au masacrat formatul si au schimbat juriul cu care lumea abia incepuse să se obișnuiască fara vreun motiv real sau logic.
    Chefi la cutite a reusit sa se ridice in absenta Masterchef.
  • Doru Doru
    "oricum cu masterchef au fost desfiintati de chefi la cutite"
    Si emisiunea mentionata de tine, sub "Romanii au talent" pe comercial. Chiar si sub "Vocea Romaniei".
    Chiar asa ? "Antena 1" sa stea in baza unei singure productii TV ?
  • mile mile
    oricum cu masterchef au fost desfiintati de chefi la cutite

Trimite un comentariu

sus