Skip to main content

Giani Kiriță și Ionuț Sugacevshi, din nou la Exatlon. Ce rol vor avea

 
Giani Kiriță și Ionuț Sugacevshi, din nou la Exatlon. Ce rol vor avea

Giani Kirită și Ionuț Sugacevshi, concurenți în primul sezon, revin în competiția Exatlon, de la Kanal D. Însă, de această dată cei doi nu vor concura. Ei intră în emisiune din postura de antrenori, anunță reprezentanții postului. 

Vor antrena echipele pentru care au concurat cu un sezon în urmă: Kiriță la Faimoși și Ionut Sugacevshi la Războinici

Publicitate

Titulatura de antrenor este un element nou pentru show-ul difuzat de postul Dogan, menționează sursa citată pentru Paginademedia.ro.  

Reamintim că Giani Kiriță prezintă de luna trecută Vulturii de noapte, o nouă emisiune din grila Kanal D, alături de Victor Slav și Cătălin Cazacu. 

Giani Kiriță:

 „Este o provocare uriasa pentru mine pentru ca acum ma duc acolo in alta postura, aceea de antrenor. As vrea ca Faimosii sa aiba incredere in mine. Nu au de ce sa se teama ca ajung printre ei. Dar, cu siguranta, adversarii ar trebui sa se teama pentru ca eu voi veni cu mentalitatea de invingator, pe care vreau sa le-o insuflu Faimosilor.

Imi doresc sa descopar in echipa mea numai caractere frumoase, oameni care joaca pentru echipa, nu pentru ei insisi. Iar mesajul meu pentru Ionut este sa se uite la noi si sa invete in continuare de la noi.”

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu