Skip to main content

Giani Kiriţă şi Ionuţ Sugacevshi, din nou la Exatlon. Ce rol vor avea

 
Giani Kiriţă şi Ionuţ Sugacevshi, din nou la Exatlon. Ce rol vor avea

Giani Kirită şi Ionuţ Sugacevshi, concurenţi în primul sezon, revin în competiţia Exatlon, de la Kanal D. Însă, de această dată cei doi nu vor concura. Ei intră în emisiune din postura de antrenori, anunţă reprezentanţii postului.

Publicitate

Vor antrena echipele pentru care au concurat cu un sezon în urmă: Kiriţă la Faimoşi şi Ionut Sugacevshi la Războinici.

Titulatura de antrenor este un element nou pentru show-ul difuzat de postul Dogan, menţionează sursa citată pentru Paginademedia.ro.

Reamintim că Giani Kiriţă prezintă de luna trecută Vulturii de noapte, o nouă emisiune din grila Kanal D, alături de Victor Slav şi Cătălin Cazacu.

Giani Kiriţă:

„Este o provocare uriasa pentru mine pentru ca acum ma duc acolo in alta postura, aceea de antrenor. As vrea ca Faimosii sa aiba incredere in mine. Nu au de ce sa se teama ca ajung printre ei. Dar, cu siguranta, adversarii ar trebui sa se teama pentru ca eu voi veni cu mentalitatea de invingator, pe care vreau sa le-o insuflu Faimosilor.

Imi doresc sa descopar in echipa mea numai caractere frumoase, oameni care joaca pentru echipa, nu pentru ei insisi. Iar mesajul meu pentru Ionut este sa se uite la noi si sa invete in continuare de la noi.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Razvane / Mile, vezi ca sezonul 2 - praf dupa parerea ta- a trimis Ultimul trib al A 1 pe locul 3 pe comercial, joi si vineri seara. Asa ca ciocu mic...
  • Iuli Iuli
    @Razvan Putina, daca tot astepti cu atata nerabdare audientele, fa-ti un abonament la Kantar Media. Audientele se platesc, nu vin pe gratis!
  • Razvan Putina Razvan Putina
    "bing" ai dreptate, aduc concurenti din primul sezon, poate mai urca în audiente, dar deja sezonul 2 e praf.
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Audientele de aseara??
  • bing bing
    nu stiu ce sa mai faca incat sa mai creasca putin audienta
  • F F
    Ionut ca antrenor? :)) disperare mare dacă l-au trimis pe chirita acolo.
  • florin florin
    ce penibili si disperati au ajuns astia cu exaltonu lor

Trimite un comentariu

sus