Skip to main content

„În faţa ta", mutată... mai în faţă. Emisiunea lui Pândaru şi Negruţiu de la Digi, de la miezul nopţii, în plină zi

 
„În faţa ta", mutată... mai în faţă. Emisiunea lui Pândaru şi Negruţiu de la Digi, de la miezul nopţii, în plină zi

În faţa ta, emisiunea de interviuri de la Digi 24, îşi schimbă ziua şi ora de difuzare. Producţia moderată de jurnaliştii Florin Negruţiu şi Claudiu Pândaru, care până acum era la miezul nopţii, va fi difuzată în plină zi.

Publicitate

Programul va fi difuzat de postul de ştiri în weekend. Mai exact, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 13:30.

Emisiunea a avut, de-a lungul timpului, mai multe ore de difuzare. În iulie 2017, emisiunea lui Pândaru şi Negruţiu a intrat pe tronsonul lasat liber de Dragoş Pătraru, de luni până joi, de la ora 22:30 - mai multe AICI. Ulterior, a fost programată doar lunea, de ora 00.00.

REALIZATORII. Florin Negruţiu a lucrat, în trecut, ca reporter politic. În 2005 s-a alăturat redacţiei Gândul, pe care a şi condus-o, timp de trei ani. Claudiu Pândaru are 17 ani de experienţă în presă. În trecut, a lucrat la Pro TV, Gândul, Mediafax sau Radio France International Bucureşti.

Printre invitaţii celor doi, de-a lungul timpului, îi amintim pe Gabriel Liiceanu, Andrei Pleşu, Mircea Cărtărescu, Carmen Uscatu şi Oana Gheorghiu, Cristian Mungiu, Marcel Iureş, Victor Rebengiuc, Dragoş Bucur sau Gheorghe Hagi.

Claudiu Pândaru:

“Numărul românilor spectaculoşi care au lucruri de spus, oameni care fac lucruri ce mişcă România este unul mult mai mare decât credem. Şi, de fapt, noi asta vrem. Să îi aducem în faţa dumneavoastră, să îi cunoaşteţi sau să-i redescoperiţi, fie că e vorba despre oameni de cultură, artişti, politicieni sau lideri din business. Totul într-un cadru în care bunul simţ dictează tonul dialogului.”

Florin Negruţiu:

"De sâmbătă noaptea, România va trece la ora de iarnă. Noi am anticipat şi vom schimba inclusiv ora de difuzare a emisiunii, astfel încât să ne vedem pe lumină. În fiecare sâmbătă şi duminică, de la 13:30, dezbatem împreună cu cele mai apreciate personalităţi ale momentului temele care te frământă şi te afectează."

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ian ian
    Chiar era cazul sa fie mutata!

Trimite un comentariu

sus