Skip to main content

„În fața ta", mutată... mai în față. Emisiunea lui Pândaru și Negruțiu de la Digi, de la miezul nopții, în plină zi

 
„În fața ta", mutată... mai în față. Emisiunea lui Pândaru și Negruțiu de la Digi, de la miezul nopții, în plină zi

În fața ta, emisiunea de interviuri de la Digi 24, își schimbă ziua și ora de difuzare. Producția moderată de jurnaliștii Florin Negruțiu și Claudiu Pândaru, care până acum era la miezul nopții, va fi difuzată în plină zi.

Programul va fi difuzat de postul de știri în weekend. Mai exact, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 13:30

Publicitate

Emisiunea a avut, de-a lungul timpului, mai multe ore de difuzare. În iulie 2017, emisiunea lui Pândaru și Negruțiu a intrat pe tronsonul lasat liber de Dragoș Pătraru, de luni până joi, de la ora 22:30 - mai multe AICI. Ulterior, a fost programată doar lunea, de ora 00.00.

REALIZATORII. Florin Negruțiu a lucrat, în trecut, ca reporter politic. În 2005 s-a alăturat redacției Gândul, pe care a și condus-o, timp de trei ani. Claudiu Pândaru are 17 ani de experiență în presă. În trecut, a lucrat la Pro TV, Gândul, Mediafax sau Radio France International București. 

Printre invitații celor doi, de-a lungul timpului, îi amintim pe Gabriel Liiceanu, Andrei Pleșu, Mircea Cărtărescu, Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, Cristian Mungiu, Marcel Iureș, Victor Rebengiuc, Dragoș Bucur sau Gheorghe Hagi. 

Claudiu Pândaru: 

“Numărul românilor spectaculoși care au lucruri de spus, oameni care fac lucruri ce mișcă România este unul mult mai mare decât credem. Și, de fapt, noi asta vrem. Să îi aducem în fața dumneavoastră, să îi cunoașteți sau să-i redescoperiți, fie că e vorba despre oameni de cultură, artiști, politicieni sau lideri din business. Totul într-un cadru în care bunul simț dictează tonul dialogului.”

Florin Negruțiu:

"De sâmbătă noaptea, România va trece la ora de iarnă. Noi am anticipat și vom schimba inclusiv ora de difuzare a emisiunii, astfel încât să ne vedem pe lumină. În fiecare sâmbătă și duminică, de la 13:30, dezbatem împreună cu cele mai apreciate personalități ale momentului temele care te frământă și te afectează." 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu