Skip to main content

Insula Iubirii rămâne cu o singură ediție pe săptămână la Antena 1

 
Insula Iubirii rămâne cu o singură ediție pe săptămână la Antena 1

Reality show-ul Insula iubirii de pe Antena 1 se scurtează. Emisiunea va avea o singură ediție din această săptămână. Doar duminica, de la ora 20.00.

Ediția de luni a fost înlocuită cu filme. Potrivit programului TV, luni, Antena 1 are în program Câinii zăpezii, de la 20.00 și Bean - O comedie dezastru, de la 22.00. În plus, în acest context, Xtra Night Show, emisiunea prezentată de Dan Capatos, se duce la miezul nopții. 

Publicitate

Din informațiile Paginademedia.ro, emisiunea va rămâne cel puțin în următoarele săptămâni în această formulă cu câte o ediție. I

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Trebuia sa intru în seara asta la servici, am mințit că-s bolnav sa vad insula iubirii, nu eram fan antene dar acum nu ma mai uit deloc, le șterg din grila de programe! Nu poți sa schimbi asa peste noapte...
 • Urmează să-nceapă un nou sezon din "Chefi la cuțite", am prins un promo pe Antena 1. Deci, au nevoie de ziua de luni liberă, pentru că va fi difuzat lunea și marțea, ca de obicei. În același timp, dacă difuzează "Insula Iubirii" doar o singură dată pe săptămână, pot s-o întindă mai bine cu edițiile până la început de decembrie - exact la fel cum se termina iUmor înainte și tot duminica. iUmor a fost păstrat pentru grila de primăvară. Legat de "X-Factor", cel mai probabil o să fie mutat vinerea și-o să rămână "Ultimul Trib" c-o singură difuzare, joia.

  Luni și marți - Chefi la cuțite.
  Miercuri - Fructul oprit.
  Joi - Ultimul Trib.
  Vineri - X Factor.
  Sâmbătă - Te cunosc de undeva.
  Duminică - Insula Iubirii
 • Și luni va fi tot emisiune?Daca da,sper că va fi Chefi la Cutite ori The Wall(că tot au filmat sezonul 2 prin februarie)
  Presimt că aceeași soartă va avea Ultimul trib,și că x factor va reveni vinerea
 • Ce management de doi bani...cum sa scoti luni seara din grila emisiunea cu audiente bune care era lider de audienta pe comercial ?

Trimite un comentariu