Skip to main content

Jurnalista bulgară Victoria Marinova a fost violată şi ucisă, trupul său fiind găsit în apropierea malului Dunării, la Ruse

 
Victoria Marinova
Victoria Marinova

Victoria Marinova, prezentatoare TV şi director administrativ la postul regional TVN, a fost violată şi ucisă, cadavrul său fiind găsit aproape de malul Dunării, la Ruse, a anunţat poliţia bulgară, potrivit balkaninsight.com, citat de agenţia de presă News.ro.

Publicitate

Marinova, care avea 30 de ani, ar fi fost violată, bătută şi strangulată. Cadavrul său a fost găsit de un trecător, sâmbătă după-amiază, şi seara a fost identificat de familia femeii.

Site-ul Terminal 3 scrie că în ultima sa emisiune, Victoria Marinova i-a intervievat pe jurnalistul din România Attila Biro, de la Rise project, şi pe bulgarul Dimitar Stoianov, de la Bivol, tema interviului fiind recenta reţinere a celor doi de către poliţie în apropierea oraşului Radomir, unde subiecţii unei investigaţii încercau să ardă documente legate de o fraudă cu fonduri europene.

Potrivit presei, nu se ştie însă dacă această crimă are vreo legătură cu activitatea profesională a Victoriei Marinova.

Georgi Georgiev, şeful procuraturii din Ruse, şi directorul adjunct al poliţiei locale, Ilian Enchev, au spus, într-o conferinţă de presă, că sunt luate în calcul “toate variantele” cu privire la această crimă.

Marinova este al treilea journalist ucis în Uniunea Europeană în mai puţin de un an, după Daphne Caruana Galizia, din Malta, şi Jan Kuciak, din Slovacia.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liviu Sora Liviu Sora
    La noi nu se pune problema de asa ceva. Avem trei feluri de jurnalisti: jurnalistii infiltrati care asculta ordinul, jurnalistii obedienti si jurnalistii prosti care niciodata nu descopera sau nu stiu nimic. Noi nu avem jurnalisti ca aceasta din poveste. Sa ii fie tarana usoara!
  • HASMOTES HASMOTES
    Musamalizarea unor investigatii, sau informatii pe care le aflase,si erau un pericol pentru niste persoane SUS PUSE. Violul a fost sa deruteze publicul, sa dea impresia falsa de o banala crima,evident prost sa fi sa crezi asta. Daca sti prea multe , asta e singura solutie. Sa fi jurnalist si sa faci ce ti se spune nu sa afli adevarul,asta este dorinta LOR, pentru o presa "libera"!!!!

Trimite un comentariu

sus