Skip to main content

VIDEO. Statul "paurel". Marele miting PSD, ironizat în Las Fierbinţi. Celentano "era să ia bătaie că a strigat Hai Iohannis, că nu i-a zis nimeni cu cine să ţină"

 
Las Fierbinti
Las Fierbinti

VIDEO. Ironii la adresa marelui miting PSD în alb, din vară, de pe 10 iunie, în serialul Las Fierbinţi.

Publicitate

Episodul de marţi seară din serialul Las Fierbinţi o cuprins o scenă în care Giani îi cere ajutorul lui Bobiţă să găsească locul unde „vine autocarul care pleacă”.

Unde vrea să ajungă Giani? La un „miting de simpatizare, cu sandwich-uri gratis, bere, apă, cum a fost de 10 iunie”.

În episodul Las Fierbinţi, presonajul Giani aduce aminte de protestul din 10 iunie, unde au mai fost şi Celentano, care „a băut toată berea judeţului Dâmboviţa” şi care aproape fusese bătut de jandarmi pentru că scanda „Hai Iohannis”. Ardiles care fusese ţinut în soare cu o pancartă pe care scria „Statul paurel”

”Pe Celentano era să-l bată jandarmii, s-a îmbătat şi a început să strige „Hai Iohannis, Hai Iohannis”, că nu i-a zis nimeni cu cine să ţină. Ardiles s-a plâns că l-au ţinut în soare, că le-au dat nişte pancarte pe care scria „Statul paurel”

Giani voia să ajungă la următorul miting, care se ţinea împotriva „celor 4 care au vrut să-l omoare pe Dragnea, ca să-l sperie un pic”.

În continuare, momentul mitingului din episodul Las Fierbinţi din 23 octombrie

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Umor sinistru. La asta s-a ajuns. La vorbarie lunga si fara rost.

  - Bobița, spune-mi si mie...
  - Ce sa-ti spun...?
  - Zii, mă, si mie...
  - Ce sa-ti spun nebunule?
  - Deci nu vrei sa-mi zici, este?
  - Ce nu vreau sa-ti zic?
  - E combinatia ta si nu vrei sa imi zici si mie, este?
  - Ce combinatie, nebunule?
  - Cum ce combinatie, asta cu ...
  - Nu e ma nici o combinatie...

  Si tot asa, intreg sezonul.
 • Totusi, care este parerea lui Liviu Sora? Sau el este cel care detine site-ul?
 • Serialul devine din ce in ce mai bun. Nu are rival in Romania. De departe, cel mai bun serial romanesc facut vreodata in Romania.
 • Simplu, eu nu ma voi mai uita la serialul asta. Nu imi place sa vad ca peste tot se vorbeste de politica. Vlogarii, canalele, emisiunile unde se vorbeste de politica le-am scos din preferatele mele. Oricum las fierbinti a devenit o porcarie in ultima perioada.
 • Chiar daca unii il critica este cel mai bun serial de comedie din Romania ,merita vazut actori foarte buni iar scenaristul cel mai tare , RESPECT cine vrea poate sa ma injure acum dar asta este parerea mea nu stiu daca poate cineva sa mai faca un serial asa tare de comedie

Trimite un comentariu

sus