Skip to main content

VIDEO. Statul "paurel". Marele miting PSD, ironizat în Las Fierbinți. Celentano "era să ia bătaie că a strigat Hai Iohannis, că nu i-a zis nimeni cu cine să țină"

 
VIDEO. Statul "paurel". Marele miting PSD, ironizat în Las Fierbinți. Celentano "era să ia bătaie că a strigat Hai Iohannis, că nu i-a zis nimeni cu cine să țină"
Las Fierbinti

VIDEO. Ironii la adresa marelui miting PSD în alb, din vară, de pe 10 iunie, în serialul Las Fierbinți.

Publicitate

Episodul de marți seară din serialul Las Fierbinți o cuprins o scenă în care Giani îi cere ajutorul lui Bobiță să găsească locul unde „vine autocarul care pleacă”.

Unde vrea să ajungă Giani? La un „miting de simpatizare, cu sandwich-uri gratis, bere, apă, cum a fost de 10 iunie”.

În episodul Las Fierbinți, presonajul Giani aduce aminte de protestul din 10 iunie, unde au mai fost și Celentano, care „a băut toată berea județului Dâmbovița” și care aproape fusese bătut de jandarmi pentru că scanda „Hai Iohannis”. Ardiles care fusese ținut în soare cu o pancartă pe care scria „Statul paurel”

”Pe Celentano era să-l bată jandarmii, s-a îmbătat și a început să strige „Hai Iohannis, Hai Iohannis”, că nu i-a zis nimeni cu cine să țină. Ardiles s-a plâns că l-au ținut în soare, că le-au dat niște pancarte pe care scria „Statul paurel”

Giani voia să ajungă la următorul miting, care se ținea împotriva „celor 4 care au vrut să-l omoare pe Dragnea, ca să-l sperie un pic”.

În continuare, momentul mitingului din episodul Las Fierbinți din 23 octombrie

 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

 • Umor sinistru. La asta s-a ajuns. La vorbarie lunga si fara rost.

  - Bobița, spune-mi si mie...
  - Ce sa-ti spun...?
  - Zii, mă, si mie...
  - Ce sa-ti spun nebunule?
  - Deci nu vrei sa-mi zici, este?
  - Ce nu vreau sa-ti zic?
  - E combinatia ta si nu vrei sa imi zici si mie, este?
  - Ce combinatie, nebunule?
  - Cum ce combinatie, asta cu ...
  - Nu e ma nici o combinatie...

  Si tot asa, intreg sezonul.
 • Serialul devine din ce in ce mai bun. Nu are rival in Romania. De departe, cel mai bun serial romanesc facut vreodata in Romania.
 • Simplu, eu nu ma voi mai uita la serialul asta. Nu imi place sa vad ca peste tot se vorbeste de politica. Vlogarii, canalele, emisiunile unde se vorbeste de politica le-am scos din preferatele mele. Oricum las fierbinti a devenit o porcarie in ultima perioada.
 • Chiar daca unii il critica este cel mai bun serial de comedie din Romania ,merita vazut actori foarte buni iar scenaristul cel mai tare , RESPECT cine vrea poate sa ma injure acum dar asta este parerea mea nu stiu daca poate cineva sa mai faca un serial asa tare de comedie

Trimite un comentariu