Skip to main content

Marele Premiu al Australiei la MotoGP se vede la Eurosport 1, în acest weekend

 
Marele Premiu al Australiei la MotoGP se vede la Eurosport 1, în acest weekend
Foto: Martin Bureau- AFP|Getty Images

Eurosport 1 va difuza Marele Premiu al Australiei la MotoGP, în acest weekend. Cursa de MotoGP se vede sâmbătă și duminică noaptea, începând cu ora 2:00. 

Cursa din Australia se ține pe circuitul de la Phillip Island și este prima din cele trei etape rămase după ce Marc Marquez și-a adjudecat titlul la clasa MotoGP. Spaniolul de la Honda este și câștigătorul ultimei curse din Australia, de asemenea a reușit să termine primul și în 2015

Publicitate

El  a câștigat și în Japonia, în timp ce urmăritorul său principal, Andrea Dovizioso, a căzut. Astfel, diferența dintre cei doi este acum de 102 puncte. Marquez a câștigat ultimele patru curse din acest sezon și a ocupat un loc pe podium la toate etapele de la Marele Premiu al Italiei până acum. 

Jorge Lorenzo va absenta de la Marele Premiu al Australiei, după ce a ales să se fie supus unei intervenții chirurgicale la încheietura mâinii stângi. Acesta a suferit o fractură în timpul antrenamentelor din Thailanda. Locul său în cadrul echipei Ducati va fi luat de Alvaro Bautista.

Programul complet al transmisiunilor Eurosport 1:

  • Sâmbătă:

2:00 - Antrenamente 3

5:35 - Calificări Moto3

6:30 - Calificări Moto2

7:30 - Antrenamente 4

8:10 - Calificări MotoGP

  • Duminică:

2:40 - Încălziri

4:00 - Cursa Moto3

5:20 - Cursa Moto2

7:00 - Cursa MotoGP
 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu