Skip to main content

Marele Premiu al Australiei la MotoGP se vede la Eurosport 1, în acest weekend

 
Foto: Martin Bureau- AFP|Getty Images
Foto: Martin Bureau- AFP|Getty Images

Eurosport 1 va difuza Marele Premiu al Australiei la MotoGP, în acest weekend. Cursa de MotoGP se vede sâmbătă şi duminică noaptea, începând cu ora 2:00.

Publicitate

Cursa din Australia se ţine pe circuitul de la Phillip Island şi este prima din cele trei etape rămase după ce Marc Marquez şi-a adjudecat titlul la clasa MotoGP. Spaniolul de la Honda este şi câştigătorul ultimei curse din Australia, de asemenea a reuşit să termine primul şi în 2015

El a câştigat şi în Japonia, în timp ce urmăritorul său principal, Andrea Dovizioso, a căzut. Astfel, diferenţa dintre cei doi este acum de 102 puncte. Marquez a câştigat ultimele patru curse din acest sezon şi a ocupat un loc pe podium la toate etapele de la Marele Premiu al Italiei până acum.

Jorge Lorenzo va absenta de la Marele Premiu al Australiei, după ce a ales să se fie supus unei intervenţii chirurgicale la încheietura mâinii stângi. Acesta a suferit o fractură în timpul antrenamentelor din Thailanda. Locul său în cadrul echipei Ducati va fi luat de Alvaro Bautista.

Programul complet al transmisiunilor Eurosport 1:

  • Sâmbătă:

2:00 - Antrenamente 3

5:35 - Calificări Moto3

6:30 - Calificări Moto2

7:30 - Antrenamente 4

8:10 - Calificări MotoGP

  • Duminică:

2:40 - Încălziri

4:00 - Cursa Moto3

5:20 - Cursa Moto2

7:00 - Cursa MotoGP

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus