Skip to main content

Comedy Central aduce două producţii noi în noiembrie: Roast-ul „durului” Bruce Willis şi serialul „Tânărul Sheldon”

 
Comedy Central aduce două producţii noi în noiembrie: Roast-ul „durului” Bruce Willis şi serialul „Tânărul Sheldon”

Postul de televiziune Comedy Central aduce două producţii noi, din aceast weekend. Este vorba despre serialul „Tânărul Sheldon” şi despre „Rost-ul lui Bruce Willis”, un show de comedie în care eroul filmelor de acţiune este tinţa glumelor dure.

Publicitate
  • Seria de comedie „Tânărul Sheldon” se vede în fiecare duminică, din 4 noiembrie, de la ora 18:00, anunţă reprezentanţii postului. Pelicula spune poveste copilăriei lui Sheldon Cooper, viitorul protagonist al producţiei „Teoriei Big Bang”.

El trăieşte în Texas - Statele Unite ale Americii, iar viaţa sa nu este uşoară întrucât este un mic geniu în ale matematicii şi ale ştiinţei într-o lume în care domină de fapt fotbalul şi biserica. Întreaga familie este martoră la faptul că Sheldon nu se poate integra în societate şi face eforturi supreme pentru a încerca să îl facă să se adapteze.

  • „Să râdem de Bruce Willis”, emisiunea în care actorul Bruce Willis este luat la "rost" se vede vineri, 2 noiembrie, de la ora 23.00.

Timp de 85 de minute actori sau vedete precum Demi Moore, Martha Stewart, Edward Norton, Cybill Shepherd, Joseph Gordon-Levitt (roast master), Dennis Rodman, Jeff Ross, Martha Stewart, Kevin Pollak, Lil Rel Howery, Nikki Glaser, Jeffrey Ross sau Dom Irrera fac glume pe seama "durului" de la Hollywood. Glumele au fost scrise de peste 15 scenarişti, menţionează sursa citată.

  • Roast Bruce Willis

  • Tânărul Sheldon

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anonim Anonim
    doar atat 2 seriale si punct , prea putin , trebuia sa fie vreo 7 seriale noi .

Trimite un comentariu

sus