Skip to main content

Comedy Central aduce două producții noi în noiembrie: Roast-ul „durului” Bruce Willis și serialul „Tânărul Sheldon”

 
Comedy Central aduce două producții noi în noiembrie: Roast-ul „durului” Bruce Willis și serialul „Tânărul Sheldon”

Postul de televiziune Comedy Central aduce două producții noi, din aceast weekend. Este vorba despre serialul „Tânărul Sheldon” și despre „Rost-ul lui Bruce Willis”, un show de comedie în care eroul filmelor de acțiune este tința glumelor dure. 

  • Seria de comedie „Tânărul Sheldon” se vede în fiecare duminică, din 4 noiembrie, de la ora 18:00, anunță reprezentanții postului. Pelicula spune poveste copilăriei lui Sheldon Cooper, viitorul protagonist al producției „Teoriei Big Bang”.
Publicitate

El trăiește în Texas - Statele Unite ale Americii, iar viața sa nu este ușoară întrucât este un mic geniu în ale matematicii și ale științei într-o lume în care domină de fapt fotbalul și biserica. Întreaga familie este martoră la faptul că Sheldon nu se poate integra în societate și face eforturi supreme pentru a încerca să îl facă să se adapteze. 

  • „Să râdem de Bruce Willis”, emisiunea în care actorul Bruce Willis este luat la "rost" se vede vineri, 2 noiembrie, de la ora 23.00.

Timp de 85 de minute actori sau vedete precum Demi Moore, Martha Stewart, Edward Norton, Cybill Shepherd, Joseph Gordon-Levitt (roast master), Dennis Rodman, Jeff Ross, Martha Stewart, Kevin Pollak, Lil Rel Howery, Nikki Glaser, Jeffrey Ross sau Dom Irrera fac glume pe seama "durului" de la Hollywood. Glumele au fost scrise de peste 15 scenariști, menționează sursa citată. 

  • Roast Bruce Willis

  • Tânărul Sheldon 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu