Skip to main content

Matinal nou la Smart FM: „Craioveanu şi Nicolai Show”

 
Matinal nou la Smart FM: „Craioveanu şi Nicolai Show”

Un nou matinal in FM începe de luni 7 octombrie, de la ora 07:00. Craioveanu şi Nicolai fac „Craioveanu şi Nicolai Show” la radio Smart FM (107,3 – Bucureşti). 

Publicitate

Cei doi vin în locul lăsat liber de Marius Tucă și Marius Manole, care s-au ocupat de matinal în ultimii doi ani de emisiunea de dimineață. 

Vlad Craioveanu, pentru Paginademedia.ro:

„Îl cunosc pe Bogdan Nicolai de mai mult de 15 ani, perioadă în care pot spune că am dezvoltat o prietenie sănătoasă. Tot cam de pe atunci am încercat în mod constant să-l aduc lângă mine ca partener de show, el având calități - pentru această meserie - net superioare multora din FM. Dar am tot întâmpinat obstacole în acest sens. Nu şi la Smart FM, aşa că îi mulțumesc lui Marius Tucă pentru că un vis de-al meu a devenit realitate. Pariul meu pe Bogdan Nicolai rămâne in picioare.”

Bogdan Nicolai, pentru Paginademedia.ro: 

„În 2014, după cinci ani de matinal la ProFM, îmi încheiasem socotelile cu trezitul devreme, dar şi cu radioul, în general, fiind împăcat cu tot ce reuşisem să fac împreună cu ascultătorii mei. Am mai avut, de atunci, o singură tentativă de a mă întoarce în FM, dar am renunțat după câteva luni pentru că nu m-am potrivit cu locul (nr. Europa FM), aşa că mi-am văzut de net, de TV şi de scris. Până de curând, când Vlad Craioveanu, bunul şi vechiul meu prieten, m-a convins că ne vom distra de minune în fiecare dimineață, fiind total stăpâni pe show-ul nostru. El este principalul motiv pentru care îmi dau întâlnire cu prima mea dragoste, radioul. Am făcut amândoi o alegere Smart”.

Carte de vizită

Bogdan Nicolai are o lungă experiență în zona de radio, televiziune și digital. 

În radio lucrează din 2003 și a trecut pe rând, de la radio local - Mix FM Câmpina și Mix FM Sinaia, la radio național, Pro FM (2006 - 2014) și Europa FM (pentru câteva luni). 

Bogdan Nicolai a fost director de programe şi producție la MTV România şi scenarist al show-ului Vocea României, a scris pentru site-ul de satiră Times New Roman, iar în prezent realizază şi emisiunea Love is Fun, alături de psihoterapeutul Gaspar Gyorgy, la ‘A list Magazine by Andreea Esca (pe parg despre Bogdan Nicolai, AICI). 

Descoperit și promovat de Andrei Gheorghe, Vlad Craioveanu s-a făcut cunoscut prin emisiunea „Zero”, difuzată noaptea de Pro TV. A prezentat matinale radio la Pro FM, Radio Guerrilla și Radio 21. A lucrat și la Vibe FM și Tanănana. Din februarie 2016 s-a alăturat Smart FM, unde a realizat emisiuni pe tronsonul, de seară, în drive time. 

CONTEXT. Jurnalistul Marius Tucă a preluat Smart FM în toamna lui 2015 de la văduva regretatului Valentin Nicolau, fost președinte TVR și proprietarul editurii Nemira. În același an, Tucă a început să realizeze singur emisiunea de dimineață. 

La începutul lui 2016, postul a devenit preponderent cultural. Actorul Marius Manole a fost cooptat în echipă, pentru emisiunea de dimineață. 

În vara lui 2017, Marius Tucă a ieșit din acționariatul Smart FM, locul său fiind luat de fiica sa Daria Ana Tucă, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI

La concursul radio din iunie 2017 Smart FM a câștigat licențe la Câmpulung și Putna

În decembrie 2017, Smart FM a preluat frecvențele Wyl FM din Ploiești, Câmpina, Snagov și Târgoviște.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu