Skip to main content

MUTARE. Compania care administrează Shutterstock în România şi Bulgaria are un nou managing director venit de la Guliver

 
Olga Abramescu
Olga Abramescu

Olga Abramescu pleacă, după 20 de ani, de la filiala din România a agenţiei de fotografii de presă Guliver.

Publicitate

Ea urmează să preia o poziţie de conducere, managing director, în cadrul Profimedia din România şi Bulgaria, care administrează platforma foto Shutterstock anunţă reprezentanţii companiei.

Olga Abramescu:

„Consider că acest nou pas este unul firesc în parcursul meu profesional, dar mai ales o oportunitate de a valorifica toate cunoştinţele dobândite în cei 20 de ani de experienţă pe piaţa locală.

Expertiza mea se va reflecta în strategia de business, dar şi în felul în care voi aborda fiecare Client în parte.

Prioritatea mea este oferirea unor servicii specifice, menite să eficientizeze interacţiunea clienţilor cu produsele companiei, astfel încât să găsească în noi partenerul de care au nevoie. În acest sens, ne propunem să lansăm un dialog întregii comunităţi creative din România, pentru a identifica împreună necesitatile stringente cărora vrem să le răspundem pentru a aduce plus-valoare pieţei locale.”

Olga Abramescu a lucrat la Guliver din 1998, mai întâi ca manager de vânzări pe zona editorială, iar apoi din 2009 a avut aceeaşi funcţie pe zona de Content.

Firma este parte a unui bloc mai mare companii din Cehia activităţi în Europa Centrală şi de Est. În regiune, cuprinde:

  • Profimedia Images - platformă destinată producătorilor de conţinut editorial, cu imagini din peste 170 de colecţii şi furnizori internaţionali de imagini de paparazzi, red carpet, fashion, sport, lifestyle sau cooking.
  • Shutterstock - platformă care cuprinde abonamente, imagini creative premium, video sau audio, care se adresează pieţei de advertising.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus