Skip to main content

MUTARE. Compania care administrează Shutterstock în România și Bulgaria are un nou managing director venit de la Guliver

 
MUTARE. Compania care administrează Shutterstock în România și Bulgaria are un nou managing director venit de la Guliver
Olga Abramescu

Olga Abramescu pleacă, după 20 de ani, de la filiala din România a agenției de fotografii de presă Guliver.

Publicitate

Ea urmează să preia o poziție de conducere, managing director, în cadrul Profimedia din România și Bulgaria, care administrează platforma foto Shutterstock anunță reprezentanții companiei.

Olga Abramescu:  

„Consider că acest nou pas este unul firesc în parcursul meu profesional, dar mai ales o oportunitate de a valorifica toate cunoștințele dobândite în cei 20 de ani de experiență pe piața locală.

Expertiza mea se va reflecta în strategia de business, dar și în felul în care voi aborda fiecare Client în parte.

Prioritatea mea este oferirea unor servicii specifice, menite să eficientizeze interacțiunea clienților cu produsele companiei, astfel încât să găsească în noi partenerul de care au nevoie. În acest sens, ne propunem să lansăm un dialog întregii comunități creative din România, pentru a identifica împreună necesitatile stringente cărora vrem să le răspundem pentru a aduce plus-valoare pieței locale.”

Olga Abramescu a lucrat la Guliver din 1998, mai întâi ca manager de vânzări pe zona editorială, iar apoi din 2009 a avut aceeași funcție pe zona de Content.  

Firma este parte a unui bloc mai mare companii din Cehia activități în Europa Centrală și de Est. În regiune, cuprinde:

  • Profimedia Images - platformă destinată producătorilor de conținut editorial, cu imagini din peste 170 de colecții și furnizori internaționali de imagini de paparazzi, red carpet, fashion, sport, lifestyle sau cooking. 
  • Shutterstock - platformă care cuprinde abonamente, imagini creative premium, video sau audio, care se adresează pieței de advertising.

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu