Skip to main content

VIDEO. Paramount, campanie inedită cu scene „din spatele camerelor”

 
VIDEO. Paramount, campanie inedită cu scene „din spatele camerelor”

Imaginile de culise sunt „vedetele” din noua campanie de imagine a Paramount Channel. Postul a lansat recent o campanie de marketing dedicată pentru România, Ungaria și Polonia, intitulată Filme. Magie.

Totul vine la pachet cu trei spoturi video, realizate în tentă comică, cu scene de making-off din filme romantice, western și de acțiune ale Paramount. 

Publicitate

Campania de imagine a Paramount va rula pe posturile posturile Digi 24, TLC, National Geographic, Animal Planet și National Geographic Wild, spun reprezentanții postului. În plus, campania poate fi văzută în luna octombrie pe panourile publicitare din orașe. 

„Am încercat prin această campanie să arătăm într-un mod amuzant cum se întâlnesc cele două lumi: a realității și a ficțiunii", a spus András Martsa, senior promo producer, Paramount Channel.

„Am vrut să continuăm tradiția în care ne concentrăm asupra procesului creativ, permițându-le telespectatorilor accesul în culise. O scenă spectaculoasă nu este doar o scenă spectaculoasă, ci reprezintă mai mult de atât, nu se termină unde se termină ecranul televizorului, ci are propria ei poveste”, a completat Martsa. 

Proiectul este produs de compania maghiară a Viacom, în colaborare cu casa de producție Malvin.   

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu