Skip to main content

Postul de știri NCN, cu prezentatori virtuali, a început să emită. Pe ce rețea de cablu se vede

 
Postul de știri NCN, cu prezentatori virtuali, a început să emită. Pe ce rețea de cablu se vede

VIDEO. Postul de știri NCN, un canal cu prezentatori "virtuali", creați pe calculator, a început să emită în această dimineață. Canalul, poziționat ca o stație de știri cu acoperire națională, emite de la Cluj, un studio urmând să fie funcțional și la București.

Publicitate

NCN a intrat în grila operatorului de comunicații UPC, fiind poziționat în zona canalelor de știri, pe 409. Postul va intra, în perioada următoare, și pe rețeaua Telekom, spun reprezentanții televiziunii.

"Este in pregatire si un platou pentru emisie la Bucuresti, in Casa Presei, unde vor functiona si redactiile pentru televiziune si pentru un nou ziar online, Breakingnews.ro", spune Liviu Alexa, proprietarul stației.

Jurnale cu prezentatori virtuali

Știrile NCN au prezentatori "virtuali", creați pe calculator. Trei variante de prezentatori virtuali vor fi pe post în programele de știri - Lili, Cora și Sebi. Ei vor "citi" știrile.

Dintre prezentatorii "reali", principalul nume al stației de știri este Răzvan Dumitrescu, realizator și la Antena 3.

VIDEO 1. Prezentatori virtuali de știri:

Liviu Alexa:

“Vom adapta modelul Euronews la piata locala, cu stiri din ora in ora si rubrici interesante ce vor acoperi toate zonele de interes - economie, cultura, sport, divertisment.

In loc de discutii sterile in platou de dimineata pana dupa masa, cu invitati mediocri, NCN prefera stiri, cat mai multe stiri. Marea diferenta e ca NCN se va concentra pe Romania, nu numai pe Bucuresti.

În Romania, exista oameni extraordinari si la Resita, si la Iasi, si la Satu Mare, si la Braila. Ei insa nu au sansa sa fie cunoscuti, fiindca televiziunile nu ii baga in seama, nu vad in Romania decat o sursa de info pentru crime si accidente, pentru fapt divers.

Stie insa cineva ca judetul Salaj e campion la atragerea de fonduri europene? Stie insa cineva ca primarul Chirica de la Iasi a tocat sute de mii de euro pe un monument stupid?

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • eu am lucrat pentru NCN si Liviu Alexa si pot spune ca a fost singurul loc in care mi s-au platit darile la stat in presa. Atmosfera la NCN e foarte faina si echipa e calda. Cine zice altfel vorbeste prostii.
  • Cine mai lanseaza televiziuni in 2018 are bani de spalat atata vreme cat in afara de Pro si A1 toti sunt pe pierdere. Digi e sustinut din banii de abonament iar canalele de stiri din banul public
  • La cât de *** se poartă si vorbește patronul acestui post cu oamenii in general, și cu angajații in particular, cred ca va avea doar prezentatori virtuali. Doar ăia si încă câțiva oameni fără coloană vertebrală ii vor suporta înjurăturile ca la ușa cortului. E si asta o strategie pentru momentul cand nimeni nu o sa mai vrea sa aiba de-aface cu el.
  • Un mix intre Antena3 , Romania TV si OTV. Credeati ca nu se poate o asemenea mizerie ?

    40 views pe Youtube Live . Patronul televiziunii a luat 0,2% la alegeri la Cluj.

Trimite un comentariu