Skip to main content

PREMIERĂ. Pro TV amână lansarea „Falsez pentru tine”. Jason Statham salvează situaţia

 
PREMIERĂ. Pro TV amână lansarea „Falsez pentru tine”. Jason Statham salvează situaţia

Nu mai „Falsez pentru tine”. Pro TV a anunţat în această seară că amână lansarea show-ului Falsez pentru tine, ce urma să ia locul Ninja Warrior, care tocmai s-a încheiat. Emisiunea ar urma să fie lansată la „o dată ulterioar”.

Publicitate

În locul show-ului, Pro TV a programat o reţetă tradiţională: un film cu Jason Statham, Parker.

Pro TV a anunţat mutarea print-un mesaj scurt: „Duminica aceasta, 4 noiembrie de la ora 20:00, PRO TV va difuza filmul Parker.
Show-ul Falsez pentru tine va fi lansat la o data ulterioara.”

Mutarea, o premieră pentru Pro TV, cel puţin în ultimii ani, nu a fost încă explicată de reprezentanţii Pro TV. Paginademedia.ro a întrebat postul despre motivele schimbării. Vom adăuga răspunsul de îndată ce vor răspunde.

Show-ul Falsez pentru tine va fi prezentat de Mihai Bobonete.

Reamintim că emisiunea Falsez pentru tine are în echipa de producători pe Dana Mladin, unul dintre cei mai vechi producători ai Antenei 1, după cum Paginademedia.ro a anunţat în premieră AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Chiar sunt curios cum o sa prinda emisiunea asta.
 • Din nou Monica Anghel? Din nou tristetea intruchipata de Fodor? Si Bobonete care a dat numai rateuri uriase ca prezentator? Pare un alt show expirat facut de Tony Grecu, genul ala de show ratat pe care apoi il muta pe la toate televiziunile.
 • E o emisiune cu bătrâni asa si pe dincolo si tineri de gen rebeli. Ce combinație abstracta
 • Cred ca va fi bagata martea dupa Las Fierbinti sau poate in Ianuarie
 • Expert, de ce spui tu ca este format de mana a doua? Este totusi o idee noua pe o piata ultra aglomerata. Va conta cum este produsa.
 • Foarte bine ca se amana, dar ar fi bine ca pe viitor, sa nu mai cumpere formate de mana a doua, asa cum este acesta! Stella Litou crede ca daca in Bulgaria fac audiente mari formate de doi lei, asta e valabil si pentru Romania.
 • nu ma ,o venit ala de la Antena 1
  asta explica tot
  doar la Antena 1 (latrina 1 sa fiu corect)se amana lansarea emisiuniloe
 • Cand ProTv-ul lanseaza emisiuni,acestea sunt promovate la greu,cel putin cu 3 saptamani inainte de difuzar,ati vazut voi promouri?
 • De ce nu îi intrebati si pe cei de la looksport de ce nu mai transmit meciuri din serie a si la liga?
 • Explicatia? Frica. Nu cred ca acest show o sa fie duminica. Ziua de sambata este mai favorabila pe Comercial pentru Pro Tv.

Trimite un comentariu

sus