Skip to main content

NATIONS LEAGUE. Meciul Lituania - România, difuzat azi de Pro TV. România - Serbia, duminică

 
NATIONS LEAGUE. Meciul Lituania - România, difuzat azi de Pro TV. România - Serbia, duminică

NATIONS LEAGUE. Naționala de fotbal a României dispută încă două dueluri în Nations League, competiția preliminară Campionatului European din 2020. Noile etape din faza grupelor, împotriva Lituaniei și Serbiei, se văd la Pro TV, în această săptămână. 

Prima partidă, contra Lituaniei, este difuzată în această seară, de la ora 21:45. Următoarea, cea cu Serbia, se vede peste câteva zile, pe 14 octombrie

Publicitate

Meciurile României din competiția preliminară Campionatului European din 2020, Nations League, se văd joi și duminică, la Pro TV, astfel:

  • Joi, 11 octombrie

Lituania - Romania, de la ora 21:45

  • Duminică, 14 octombrie

România - Serbia, de la ora 16:00

Amintim că, postul de televiziune a achiziționat, în următorii cinci ani, drepturile de difuzare pentru toate meciurile echipei naționale.

UEFA Nations League este o competiție internațională de fotbal nou lansată, la care participă echipele naționale de fotbal afiliate UEFA și care înlocuiește, în mare parte, meciurile amicale disputate de echipele naționale.

Echipele câștigătoare de grupă vor primi premii substanțiale în bani și, mai important, șansa unui baraj pentru Europeanul din 2020. Pro TV va transmite toate meciurile din Euro 2020, prima ediție în care patru meciuri au loc la București, anunță reprezentanții postului.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu