Skip to main content

NATIONS LEAGUE. Meciul Lituania - România, difuzat azi de Pro TV. România - Serbia, duminică

 
NATIONS LEAGUE. Meciul Lituania - România, difuzat azi de Pro TV. România - Serbia, duminică

NATIONS LEAGUE. Naţionala de fotbal a României dispută încă două dueluri în Nations League, competiţia preliminară Campionatului European din 2020. Noile etape din faza grupelor, împotriva Lituaniei şi Serbiei, se văd la Pro TV, în această săptămână.

Publicitate

Prima partidă, contra Lituaniei, este difuzată în această seară, de la ora 21:45. Următoarea, cea cu Serbia, se vede peste câteva zile, pe 14 octombrie.

Meciurile României din competiţia preliminară Campionatului European din 2020, Nations League, se văd joi şi duminică, la Pro TV, astfel:

 • Joi, 11 octombrie

Lituania - Romania, de la ora 21:45

 • Duminică, 14 octombrie

România - Serbia, de la ora 16:00

Amintim că, postul de televiziune a achiziţionat, în următorii cinci ani, drepturile de difuzare pentru toate meciurile echipei naţionale.

UEFA Nations League este o competiţie internaţională de fotbal nou lansată, la care participă echipele naţionale de fotbal afiliate UEFA şi care înlocuieşte, în mare parte, meciurile amicale disputate de echipele naţionale.

Echipele câştigătoare de grupă vor primi premii substanţiale în bani şi, mai important, şansa unui baraj pentru Europeanul din 2020. Pro TV va transmite toate meciurile din Euro 2020, prima ediţie în care patru meciuri au loc la Bucureşti, anunţă reprezentanţii postului.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Primul comentariu nu îmi aparține. Se verifica faptul ca sunt oameni cu personalități multiple pe aici."
  Exact. Vezi si aici: https://www.paginademedia.ro/2018/10/audiente-talk-show-uri-septembrie-2018#comments

  "paginademedia" trebuie sa ia exemplul altor site-uri unde poti comenta doar daca ai cont pe facebook (vechime de 2-3 ani). Sau sa te poti inregistra pe site, astfel incat numele tau de utilizator sa nu mai poata fi folosit de "altii".
 • Primul comentariu nu îmi aparține. Se verifica faptul ca sunt oameni cu personalități multiple pe aici.

  Oricum, nu mă uit.
 • Sper sa castigam, dar cred ca o sa ma iut la meci cu sonorul pe mute. Ma astept la un comentariu jenant, again.

Trimite un comentariu

sus